Haberler

Aleyna Tilki İsfanbul'da Konser Verdi

GENÇ şarkıcı Aleyna Tilki birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlayan İsfanbul Açıkhava Konserleri'nde sevenleriyle bir araya geldi.

GENÇ şarkıcı Aleyna Tilki birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlayan İsfanbul Açıkhava Konserleri'nde sevenleriyle bir araya geldi. Şarkıları dillerden düşmeyen, internette tıklanma rekorları kıran Tilki, İsfanbul ziyaretçilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği konserde genç şarkıcı, hit olmuş  şarkılarını seslendirdi, izleyicileri coşturdu.

Pop müziğin yıldızlaşan şarkıcılarından Aleyna Tilki  dün akşam sevenleriyle birlikteydi. Tilki, müzik listelerinde rekorlar kıran "Sen Olsan Bari" ve "Cevapsız Çınlama" şarkılarının yanı sıra yeni şarkısı "Yalnız Çiçek"i İsfanbul Açıkhava'da izleyicilerle birlikte hep bir ağızdan söyledi.

"YALNIZ ÇİÇEK'E HAK ETTİĞİ KLİBİ ÇEKTİK"

Sahnede kendisini izlemeye gelen binlerce insana seslenen Aleyna Tilki, "Dünyanın en güzel şeyi sevgiyi mutluluğu paylaşmak. Sizlerle birlikte bu coşkuyu sevgiyi paylaşıyoruz bundan aşırı keyif alıyorum" dedi.

Sahnede klibiyle ilgili gelen eleştirilere de cevap veren Tilki, "Yalnız Çiçek'in klibi için, müziği ile uyumsuz demişlerdi. Bende her konserimde bu konuyla ilgili açıklama yapmaya karar verdim. Klibin sanat yönetmeni benim, bu yüzden eleştirilerle ilgili anlamayan insanlara ipuçları vereceğim. Şarkıda yüreğimle dokunsam çiçeğine gibi sözler geçiyor, sürrealist anlatımlar var. Bu kadar değerli, gerçek üstü bir anlatımı olan şarkıyı stüdyo klibiyle bitirip kenara koyamazdık, biz bu şarkının hak ettiği klibi çektik" diye konuştu ve hayranları için Yalnız Çiçek şarkısını tekrar seslendirdi.

"İsfanbul Açıkhava Konserleri" bugün gerçekleşecek Fettah Can konseri ile devam edecek.

Açıkhava konserlerinin takvimi ise şöyle: "29 Ağustos Sinan Akçıl, 30 Ağustos Merve Özbey, 5 Eylül  GrupSeksendört, 6 Eylül İrem Derici,12 Eylül Buray, 13 Eylül Rubato,19 Eylül Edis, 20 Eylül Berkay" - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Aleyna Tilki Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title