Haberler

    Aleyna Tilki ilk kez paylaştı!.. Söz ve müziği kendisine ait!

    Adından çokça söz ettiren Aleyna Tilki "Ben Giderim" şarkısını sosyal medya hesabında paylaştı. Tilki, söz ve müziği kendisine ait olan bir şarkıyı instagram hesabından paylaştı.

    Genç şarkıcının paylaşımı kısa süre içinde çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Aleyna Tilki elinde gitarı ile birlikte söylediği "Ben Giderim" şarkısının söz ve müziği kendisine ait.

    Tilki, paylaşım notuna ise; "Star olmak demek,prodüksiyonsuz hareket etmemek demekse ben star değil,sanatçı olmayı seçiyorum. Sözü müziği bana ait olan bestemi,öylesine bu şekilde paylaşmak istedim." açıklamasını yaptı.

    Aleyna Tilki şarkının sonunda ise "Bu hareketim ilk ve sondu belki bir daha olur bilmiyorum. Umarım bestemi sevmişsinizdir. Böyle kalsın istiyorum" sözlerini kullandı. Aleyna Tilki'nin bu son şarkısıyla binlerce beğeni ve yorum aldı.

    Kaynak: DailyMotion.com / Magazin

    Sosyal Medya Aleyna Tilki Star Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    çok komik:

    yav he he. . tıpkı türkan şoraya buruk acı şarkısını aitmiş gibi göstermeye çalıştıkları gibi şimdi de aleynaya şarkı sözleri mal etmeye çalışıyorsunuz. şarkı, yazayım diye yazılmaz.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title