Haberler

    Aleyna Tilki Feat Emrah Karaduman

    Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman, 22 Ekim'de Timezone Antalya'da hayranlarıyla buluşuyor.

    Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman, 22 Ekim'de Timezone Antalya'da hayranlarıyla buluşuyor.

    3 yaşından beri şarkı söyleyen genç yetenek, müzik kariyeri hakkındaki kararını 8 yaşında bir TV programında ilk defa ayakta alkışlanarak verdi. Müzik adına hayallerinin yanında 9 yaşından beri kişisel gelişim kitapları okuyup yazmaya başlamıştı. Şimdilerde kişisel gelişim ve felsefe ile harmanlanmış ilk kitabını bastırmak için çok yoğun çalışmalar içerisinde. Uzun yıllar voleybol, tiyatro ve dansla da profesyonel olarak ilgilenen Aleyna Tilki, okul hayatında da her zaman örnek bir öğrenci olmuştur.

    Sanata ve müziğe hayatını adayacağını söyleyen Aleyna Tilki 14 yaşında bir yarışma programında keşfedilmesiyle, İskender Paydaş ile sahne ve müzik tecrübelerini geliştirmeye başladı.

    Öncesinde rock müzikle daha ilgili olan Aleyna Tilki, İskender Paydaşla aldığı sahnelerde pop müziğe ilgisinin arttığını fark etti. Bu sırada sürekli görüştüğü sevgili dostu ve rol modeli başarılı genç aranjör Emrah Karaduman, Murat Bozun Janti albümünde aranjesini yaptığı bir şarkıda ona vokallik ve stüdyo kaydı tecrübesi yaşama şansı verdi. Bu çalışmanın ardından Aleyna'yı yetenekli bulan genç aranjör yeni single projesinde onunla çalışmak istediğini belirterek "Cevapsız Çınlama" ya imza attılar.

    Şuan lise 3 öğrencisi olan Aleyna tilki müzik dünyasına Emrah Karaduman ile adım attığı için çok mutlu. Kariyeri dışında psikoloji bölümünü bitirmekte kararlı.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Antalya Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title