Haberler

    Aleyna Tilki'den dikkat çeken 'kurban' açıklaması

    Güncelleme:

    Genç popçu Aleyna Tilki önceki akşam Bebek'teydi. Şarkıcı, Bebek Otel'de bir kız arkadaşıyla buluşup boğaza karşı yemek yedi. Tilki, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı

    Sürprizleri olduğunu söyleyen şarkıcı hayalini gerçekleştirmek üzere olduğunu söyledi. Dünya starı olmak istediğini her fırsatta dile getiren Aleyna Tilki, "Sürprizlerim var. Çok az kaldı, heyecanlıyım. En büyük hayalim dünya starı olmaktı onunla ilgili bir durum" dedi.

    'BAYRAMDA HARÇLIK TOPLADIM'

    Bayramda harçlık topladığını söyleyen şarkıcı, "Bayram çok güzel geçti kurbanımı kestim. Bu yaşıma rağmen harçlık alıyorum. Çok sağlam harçlık topladım" dedi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Aleyna Tilki Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (10)

    Kerem:

    Evet haber gercektende cok dikkat cekici bir aciklamaya sahip. Başlığı tamami ile hak eden bir açıklama. "sağlam harçlık topladım". Evet cok onemli ve dikkat edilmesi gereken cok mühim bir haysiyetten duyduğumuz bu filozofik açıklama beni günlerce bu konu üzerinde yoğunlaşmama sebep olacak ayrıntılara sahip.

    17
    2
    yanıtYanıtla
    A ley na sız ya şa ya ma yan:

    Ya dalga geçme amma. Bu haber olmasaydı nasıl öğrenecektik kurban kestiğini. Bu Türkiye için bir zirve. Bizim için küçük dünya için büyük bir adım.

    yanıt0
    yanıt0
    Ssss:

    Bu neslin kurban kesmesi bile mühim bir durum. Kendisini hiç sevmem ve bitarafıma takmam ama 40lı yaşlardakiler bile bayramı tatil olarak görürken bu şahsın örf adet ve dinimize uygun hareket etmesi beni şaşırttı...

    8
    1
    yanıtYanıtla
    Kimlerkaldık:

    Bu paganizme hizmet eden mason kulunun kurban kestim demesi çok manidar olmuş çocuklarımızın aklıyla oynamaya çalışanlar yemıyoruz artık. Kafirler için yaşasın cehennem

    8
    1
    yanıtYanıtla
    Kerim:

    Yaşasın kafirler için cehennem

    4
    4
    yanıtYanıtla
    F:

    Senin için de yaşasın ölüm

    yanıt0
    yanıt0
    Bursali:

    Neguzel.allah.kabul.etsin

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Nida yildirim:

    Bir an " bayramda kurban kesilmemeli, hayvanlar acı çekmesin onun yerine hayır yapilsin" diyecek zañnettim. Şu klasik islamofobik hayvanseverler gibi.kendisini hiç sevmen ama harçlık toplaması da güzel kurban kesmesi de. Şaşırttı beni

    1
    0
    yanıtYanıtla
    hay şapşalak:

    harçlık değil o kaz gelen yerden tavuk esirgenmez kokuşuk pragmatizmi , bide felsefeci olacan len!

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Büşra:

    Allah kabul etsin.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title