Haberler

Aleyna Tilki, Çekeceği İddialı Klibin Yönetmen Koltuğunda Oturacak

Güncelleme:

Genç yaşına rağmen kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Aleyna Tilki, çekeceği klibin yönetmen koltuğunda oturacağını duyurdu.

Katıldığı ses yarışması ile adını duyuran ve geçtiğimiz aylarda 18 yaşına basan Aleyna Tilki iddialı açıklamalarına devam ediyor.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA OTURACAK

Genç şarkıcı bu sefer de yönetmen koltuğuna oturacağını açıkladı ve çekeceği klibin Türkiye'de izlenebilecek en iyi klip olacağını iddia etti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapan Tilki, "Ülkemizde izleyebileceğiniz en iyi kliplerden birini çekeceğim. Yönetmen koltuğunda bu sefer ben varım" ifadelerini kullandı.

İşte Aleyna Tilki'nin o paylaşımı;

Aleyna Tilki, Çekeceği İddialı Klibin Yönetmen Koltuğunda Oturacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (81)

Adınızı Yazın:

bu kızın sonu artı 18 filimler

22
2
yanıtYanıtla
kübra:

Daha 18 ine yeni basmiş hayatta tecrubesi olmayan birinin yönetmen koltuğuna oturmasi bence yönetmenlere saygisizlik . O klibin kalitesin dende şüphe ederim yazık

13
6
yanıtYanıtla
Kübra ya Cevap:

Ne kadar saçma bir cevap kıskançlığında dibine vurmuşsun bu arada devlet millatvekilliği yaşını 18 e düşürmesi kadar doğal bişey Aleyna Tilki nin yönetmen olması

yanıt1
yanıt3
hidir:

Allahın kanunlarına emirlerine uymak istersen , alırsın eline silahı türkiyeye karşı girişirsin, polismiş, askermiş, savcıymış hakimmiş , hiç seçmeden sıkarsın kafasına. . Allahın emri bu. ama şu iğrenç gürühu ortadan kaldırcak sayıda bir müslüman ordusu maalesef yok. olsa yapılcak olan budur. yapılması gereken farz olanda budur. şimdi 1 kişinin şunlara girişmesinin bir mantığı yok, çok ender hiç denilecek kadar az inananın burdan göçmesi gerekir, arabistan ve ya irana. ikiside haktır.

3
15
yanıtYanıtla
Ezber_Bozan:

Bitmediniz gitti ya. . Farzdan söz edersin, nerede yazıyor senin farzların?Belli ki yanlış kitabı okumuşsun. Bence hiç uğraşma, kendi kafana sık ve kurtul ya da o dediğin ülkelere git.

yanıt2
yanıt0
Misafir:

birisine sıkacaksan illa ilk önce kendi kafana sıkacaksın ki o kafayı taşımak kimse istemez zanımca

yanıt2
yanıt0
Farklı Yorum:

boşuna yaşayan lüzumsuz yaratık,,TAMAM..artık.

13
4
yanıtYanıtla
Harbici...:

Yönetmen seni boş koltuğa oturtmaz Aleyna. . .

16
1
yanıtYanıtla
TİLKİSAVAR:

Seni başımıza musallat eden acuna en kalbi duygular . . . .

14
2
yanıtYanıtla
OSMANİYELİ A 101 YÖNETİCİSİ:

ARTIK İYİCE SEVİMSİZ BİR HAL ALDIN

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title