Haberler

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün Filmi

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Alexander saçında bir sakızla uyanır ve gün boyunca başına gelen her şey daha da kötüye gidecektir. 11 yaşındaki Alexander gerçekten kötü bir güne uyanır ve şanssızlıklar birbirini mıknatıs gibi çeker. Sabah uyandığında, yatmadan önce çiğnediği sakızı saçına yapışmış halde bulur. Küçük kardeşi kaykaya basarak düşer ve bir yerlerini morartır. Okula giyeceği forması da sırılsıklam olunca Alexander bugünün hiç de iyi geçmeyeceğini anlar. Oysa gün daha yeni başlamıştır. İşin daha kötü yanı bu kötü günü yalnız kendisi değil, annesi, iş görüşmesine gidecek olan babası ve uzun zamandır beklediği sürücülük sınavına girecek olan ağabeyi de sonuna kadar bütün talihsizliğiyle yaşayacaklardır.

Yönetmen: Miguel Arteta

Senaryo: Rob Lieber , Judith Viorst

Oyuncular: Steve Carell, Jennifer Garner, Ed Oxenbould , Dylan Minnette, Kerris Dorsey, Elise Vargas , Zoey Vargas , Sidney Fullmer , Bella Thorne , Megan Mullally, Mekai Curtis , Lincoln Melcher , Reese Hartwig , Martha Hackett, Mary Mouser , Alex Désert , Toni Trucks, Rizwan Manji , Eric Edelstein

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

Yapımcı Firma: Walt Disney Productions

Yapım Yılı: 2014

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 81 dk.

Dağıtıcı Firma: UIP Filimcilik

Vizyon Tarihi: 07.11.2014

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title