Haberler

Alex: "Üstümüze Düşeni Yerine Getiremedik"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex, berabere kaldıkları Ankaraspor maçında takım olarak üzerlerine düşeni yapamadıklarını söyledi.

Alex, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, ilk yarıda iyi oynadıklarını, ancak özellikle maçın ikinci yarısında performanslarının iyice düştüğünü belirterek, ''Üstümüze düşeni yerine getiremedik. Beraberlik, yetineceğimiz bir sonuç değil. Hedeflerimiz arasında hiç yer almıyor. Bu doğrultuda, hocamız Zico için söylenenlerin önüne geçmek istiyorum, çünkü hata onun değil bizim. Hata aranacaksa bizde aransın, hocamızda değil'' dedi.

Teknik direktör Zico'nun, kendileriyle en iyi şekilde ilgilendiğini ve çalıştırdığını ifade eden Alex, ''Hiçbir şey bitmiş değil. Kaybettiğimiz puanları telafi imkanına her açıdan sahibiz. Ligde ikinci sıradayız. Taraftarın, yönetimin ve hocamızın bize duyduğu güven ve inanç, bu yolda bizi en iyi yere taşıyacaktır. Bundan böyle hocamızın tüm direktiflerini sahaya yansıtacağız'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title