Haberler

Alex'ten Avrupalı Rakiplerine Gözdağı

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Kaptanı Alex de Souza, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Finalde Eşleşecekleri Muhtemel Rakiplerine Adeta Göz Dağı Vererek, 'Bundan Sonra Ki Karşılaşmalarda Rakiplerimizin İşi Zor Olacak' Dedi.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Alex De Souza, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde eşleşecekleri muhtemel rakiplerine adeta göz dağı vererek, ''Bundan sonra ki karşılaşmalarda rakiplerimizin işi zor olacak'' dedi.

Brezilyalı futbolcunun Globo-MG radyosuna yaptığı açıklamalar, kendi internet sitesinde yayınlandı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselerek Fenerbahçe Kulübü adına çok önemli bir başarıya imza attıklarını belirten Alex, ''Fenerbahçe şu ana kadar böyle bir başarı yakalayamamıştı'' dedi.

Brezilyalı futbolcu ligde çeyrek finalde karşılaşacakları muhtemel rakipleriyle ilgili olarak da, ''Bundan sonra ki karşılaşmalarda rakiplerimizin işi zor olacak. Bizi küçük görüyorlar ama kaliteli bir takıma sahibiz. Geçen sene Avrupa'nın en iyisi olan Sevilla takımını eledik. Bundan dolayı en basitinden diyebilirim ki, rakiplerimizle başa baş mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

Alex, Brezilya Milli Takımı'na yeniden çağrılmayı hiçbir zaman hedefleri arasından çıkarmadığını ancak, artık şansının azaldığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title