Haberler

Alex: Takımların Fazla Bir Avantajı Yok

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Kaptanı Alex, Galatasaray ile Yarın Yapacakları Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçında İki Takımında Fazla Bir Avantajının Olmadığını Söyledi.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Alex, Galatasaray ile yarın yapacakları Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında iki takımında fazla bir avantajının olmadığını söyledi.

Alex, FB TV'de katıldığı ''Kaptan Köşkü'' programında soruları yanıtlarken, sahalarındaki ilk maçta avantajlı bir skor elde edemeseler de Galatasaray'ı elemek ve yarı finale kalan takım olabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Bir gol bulabilmeleri durumunda, Galatasaray'ın, galibiyet için oynamak zorunda kalacağını ifade eden Alex, ''Çünkü gollü beraberlikte de biz tur atlıyoruz. Gol bulabilirsek, bizim için avantaj olur'' diye konuştu.

Alex, Turkcell Süper Lig'de Bursaspor karşısında aldıkları yenilgiyle ilgili görüşlerini ise şöyle açıkladı:

''Bursaspor maçında hiçbir şey oynamadık. Bursa takımı iyi savunma yaptı ve iyi bir şekilde atağa çıktı. Bu maçta kendi futbol kişiliğimizden uzaktaydık. Bursaspor her zaman orta sahada bizden fazla sayıda adam bulunduruyordu. Alışılageldiği gibi pas yaparak değil de uzun toplarla topu şişirerek oynamaya çalışıyorduk. Alışkın olmadığımız bir durumdu ve zorlandık.''

Sarı-lacivertli futbolcu, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde İspanya'nın Sevilla takımıyla deplasmanda yapacakları 2. tur rövanş maçı için de görüşünü şöyle belirtti:

''Ufak da olsa bir avantajımız olacak, ancak bu tip final havasında geçen maçlarda, bu şekildeki küçük avantajlar önemlidir. Biz, orada kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Sadece savunma yaparsak acı çekeriz. Sevilla'nın üzerine gidip, gol ararsak ve gol atabileceğimizi de gösterirsek, maç bizim adımıza daha iyiye gidebilir.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title