Haberler

Alex'in Şifresi

"Fantastik Taraftarımız Önünde Oynayacak Olmamız Büyük Avantaj. Eğer, Taraftarımız Bizimle Birlikte Maçı Oynarsa, Arkamızda Olursa Maçı Kazanırız. Lidere Daha da Yakınlaşırız."

"Fantastik taraftarımız önünde oynayacak olmamız büyük avantaj. Eğer, taraftarımız bizimle birlikte maçı oynarsa, arkamızda olursa maçı kazanırız. Lidere daha da yakınlaşırız."

Kadıköy canavarı Alex

FENERBAHÇE Kaptanı Alex de Souza, cumartesi günü oynayacakları Galatasaray maçını kazanacaklarını iddia ederken, sarı lacivertli taraftarlara da büyük iş düşeceğini söyledi. FBTV'de yayınlanan Kaptan Köşkü'ne konuk olan Brezilyalı, derbilerde detayların sonucu etkilediğini belirterek şöyle konuştu: "Tüm ülke nefesini tutmuş bu maçı bekliyor. Ayrıca liderle oynayacağız. Alacağımız bir galibiyet, bizi onlara daha da yakınlaştıracak.

G.Saray'a saygımız var

Bu nedenle maça büyük önem veriyor ve hazırlanıyoruz. Ezeli rakibimize karşı kazanmak güzel. Bu maçın, alacağımız puanlardan farklı olarak özel bir anlamı da var. Galatasaray'a saygımız var ama, kendi evimizde oynayacağız ve Galatasaray'a karşı seriyi devam ettirmek için kazanacağız. Saha içi çalışmalarımızın yanında, saha dışında da rakibin eksik yanlarını, bizim güçlü yanlarımızı konuşarak da bu maça hazırlanıyoruz.

Baskı altına almalıyız

Detaylar, derbilerde sonucu etkiler. Biz bu açıdan avantajlıyız. Diğer avantajımız, fantastik diyebileceğimiz taraftarımızın önünde oynayacak olmamız. Galatasaray'ı baskı altına almalıyız. Onların desteğini alırsak, maçı lehimize çevirebiliriz. Eğer, taraftarımız bizimle birlikte maçı oynarsa, arkamızda olursa maçı kazanırız." Galatasaray randevusunun ardından oynayacakları CSKA Moskova maçının kesinlikle birbirini etkilemeyeceğini kaydeden Alex, kaliteli bir takım olduklarını ifade ederek, "Biz kaliteli taşları olan, hocamız için seçenekler yaratabilen bir takımız" dedi.

Türkiye inanmalı

Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nın inanması durumunda başarılı olacağını umut ettiğini belirten Sambacı, "Türkiye'nin grubu da zor bir grup. Çünkü şampiyonadaki takımlar başarılı ve güçlü ekipler. Türkiye kendisine inanmalı. Ben şampiyona sırasında Brezilya'da evimde koltuğuma oturup, Türkiye'nin kazanmasını isteyeceğim" yorumunu yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title