Haberler

Alex: Galatasaray Maçı Çok Önemliydi

Alex, 'Galatasaray Maçı Bizim İçin Ölüm Kalım Meselesiydi, Dik Bir Şekilde Hayatta Kalmayı Başardık' Dedi.

Fenerbahçe'nin kaptanı Brezilyalı Alex de Souza, ''Galatasaray maçı bizim için ölüm kalım meselesiydi, dik bir şekilde hayatta kalmayı başardık'' dedi.

Alex, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyeti, Portekizce olarak internetteki sitesinde yorumladı. Çok dengeli bir maç çıkardıklarını ve kazanmayı hak ettiklerini belirten Alex, ''Bu sonucu kutlamalıyız, ama sadece önemli bir maç kazandığımızın bilincinde olarak. Çünkü önümüzde, Kayserispor maçıyla başlayan, halen uzun bir yol var'' ifadelerini kullandı.

Alex, ''iyi futbolculara sahip olan, aynı hedeflere sahip ve iyi çalışan rakipleri karşısında zor bir maç olacağını bildiklerini, ancak Galatasaray deplasmanında gösterişli bir galibiyet aldıklarını'' kaydetti.

''Derbi maçı artık geride kaldı'' diyen Alex, ligde 7 maçın kaldığını ve Fenerbahçe ile birlikte Bursaspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın da sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağını ifade etti.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title