Haberler

    Alex'ten Aziz Yıldırım'a Taş: Sahanın Dışına Etki Etmem

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex, derbiye gelmesini hoş karşılamayan Aziz Yıldırım'a taş attı: Skora, seçime etki edebilmek aklımdan geçmez. Saha içine etki ederim, saha dışına değil.

    Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, İstanbul'a geldi. Türkiye'ye gelen Alex, Turkcell Life Plus verdiği röportajda birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

    İşte Alex de Souza'nın açıklamalarından satır başları:

    "GELME AMACIM TATİL VE DERBİ"

    "Türkiye'ye bana da iyi geldi. Türkiye'deki arkadaşlarımı da gördüm. Gelme amacım çok özlediğimden ve de G.Saray derbisi var. Anlamı ve önemi var bu derbinin benim için. Uzun süredir planlarımdaydı. Kardeşimle geldim. Hem derbiyi izleyelim hem de gezelim istedik. İmza gününü de yapalım dedik. Yani hepsi birlikte…

    "TAFFAREL'LE GÖRÜŞECEĞİM"

    "Ayrıca gelme sebeplerimden biri de Taffarel. Lugano ile bir program çektik Brezilya'da. Yine aynı kanal için program çekeceğim. Taffarel ile de bir söyleşi yapacağım."

    "GALATASARAY GEÇMİŞİN AĞIRLIĞINI HİSSEDER"

    "Oyuncular gelse de farklı isimler olsa da tarih vardır, yaşanmışlık vardır. Tarih anlatılır. G.Saraylılar geçmiş dönemden gelmiş skorların ağırlığını hisseder. Kulaklarının arkasında birileri hep "Kadıköy'e gidiyoruz" der. Yaşananlar soyunma odasında hatırlanır, nesilden nesile anlatılır."

    "G.Saraylı oyuncular "Bu sefer son olacak. Yenmemiz lazım" diyerek hazırlıyor. F.Bahçe ise bu seri sürecek şeklinde düşünceleri var. İki taraf da soyunma odasında bu motivasyonla olur."

    "DERBİDE DUYGU VARDIR"

    "İki takımı da çok takip edemiyorum Brezilya'da. Güncel durumlara bakamıyorum. Tahmin yanlış olur. İki teknik adam da tansiyonu hesaplayacak iki insan. Umarım herkes futbola doyar. Kaliteli ayaklar var herkes zevk alır. Bu maçta çok fazla duygu oluyor. Duygu bize derbiyi anlatır."

    "SÜREÇ FENERBAHÇE'DEN YANA"

    "İki tarafın da eşit avantajı şudur; iki hoca da camialarını iyi tanıyor. Üzerlerindeki baskıyı hisseden insanlar. İki hocanın da avantajı bu. Ama elbette F.Bahçe daha avantajlı. Tarihsel süreç ve saha avantajı onlardan yana."

    "SAHA DIŞINA ETKİ EDEMEM"

    "Maçı statta izleyeceğim. 6 sene önce ayrıldım. Artık Brezilya'da yaşıyorum. Benim derbi ya da maçın sonucuna, seçim sonucuna etki edeceğimi düşünmüyorum. Amacım gezmek eğlenmek. Skora, seçime etki edebilmek aklımdan geçmez. Oynarken de buna etki edebileceğimi, düşünmedim. F.Bahçe benim bir parçam. İnsanlar bunu etkileyeceğimi düşünmesin. Bu etki gücü bende yok. Saha içine etki ederim saha dışına değil."

    "İLK KEZ DIŞARIDA OLACAĞIM"

    "Kardeşimle geldim. Derbiyi hiç izlememişti. Bu bir fırsattı. Oğlum Felipe de büyüdü. Arkadaşlarına internetten izletiyor beni ve derbileri. Biraz daha büyüyünce onu da getireceğim. F.Bahçe-G.Saray derbisini hep yaşadım ama içeride."

    "TEZAHÜRATLARI DUYUNCA DUYGULANIYORUM"

    Alex de Souza tezahüratı duyduğumda… (Duygulanıyor) Bütün çektiklerimi hissettiren sahneler onlar. Oynarken o kadar çok işinize odaklanıyorsunuz ki… Futbolu bırakınca anlıyorsunuz gerçekleri. Çektiklerimizin değerini gösteriyor o tezahüratlar. Hayal ettiklerimizin karşılığı oluyor. 41 yaşındayım ve bu tezahüratlar beni artık daha çok duygulandırıyor."

    "TEKNİK DİREKTÖR OLARAK DÖNECEĞİM"

    "Futbola dönüş planlarım var. Ama hangi pozisyon olacağının kararını vermedim. Saha içi mi dışı mı bilmiyorum. Ama şu anda saha içi gibi görünüyor. Futbolcuları seviyorum. Yenilikleri ve gelişimi takip ediyorum. Somut gelişmeleri de önümüzdeki günlerde paylaşacağım."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (5)

    Adınızı Yazın:

    hepiniz karaktersizsiniz hep fenerle ugrasin allah belanizi versin galata sarayi yersek hepinizi yenmis olacagiz allahinemriyle evel allah

    2
    4
    yanıtYanıtla
    alex:

    adam adam helal. Ama adamlar fenerde ne arar

    2
    4
    yanıtYanıtla
    Aykut yıldızkıskanır:

    Alex 1 gol daha atsa aykutun gol rekorunu egale etti sırf bu yüzden aykut alexi kesti o yıl şampiyonlar ligine gidemedi ligde kupa alamadı. Aykut sırf komplexi kıskançlığı yüzünden takımı yaktı ve alex gibi bir efsaneyi harcadı. Aykutun halen fenerbahçede oılması çok şaşırtıcı kurduğu takım ve oyunu da ortadayken

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Rok:

    tevbiyesizlev pavalı kopeklev alexi ben getivdim

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Baba Mobil-IOS:

    Güzel oyuncuydu yazık ettiler

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title