Haberler

Alex de Souza, Sosyal Medyadan Aykut Kocaman'ın Daha Büyük Bir Futbolcu Olduğunu İddia Eden Bir Taraftara Cevap Verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncularından biri olan Alex de Souza, sosyal medya hesabından kendisini etiketleyerek Aykut Kocaman'ın daha büyük futbolcu olduğunu iddia eden bir taraftara emojilerle yanıt verdi.

Fenerbahçe'de özellikle taraftarlar arasında Aykut Kocaman ve Alex de Souza polemiği devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin iki unutulmaz ismi arasında sık sık ortaya çıkan tartışma gündemine bugün bir yenisi daha eklendi.

Sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanan Alex de Souza kendisini etiketleyerek Aykut Kocaman'ın daha büyük bir isim olduğunu yazan bir kullanıcıya yanıt vermekte gecikmedi. Brezilyalı efsane isim verdiği yanıtta emojilere yer verdi ve sırasıyla futbol topu, Brezilya bayrağı Türk bayrağı ve başarılı ifadelerini kullandı.

İşte o cevap:

Alex de Souza, Sosyal Medyadan Aykut Kocaman'ın Daha Büyük Bir Futbolcu Olduğunu İddia Eden Bir Taraftara Cevap Verdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Sosyal Medya Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

İsmet. Öztürk.:

Ben GS yım Alexlen Aykutu kıyaslayan adam Futboldan ve sopdan cok uzak biridir. Fener futbol tarıhinde Alex gibi futbolcu olmamıştır.

14
3
yanıtYanıtla
Musti:

İkiside adam gibi adam

10
2
yanıtYanıtla
alex mi aykut mu O)):

80 doğumlu olarak aykutu da bilen biri olarak biri forvet diğeri orta saha olduğu halde aykut kadar gol atmış olmasını düşünün , , , sonra asist farklarını görün kim kaç maçta ne kadar gole ulaşmış onu düşünün ve sahada estetik olarak yaptıklarını düşünün bu sadece sahada olanlar bir de adamlık kıstasları var, ALEX 40 aykut eder adamlıkta benim görüşüm, aykut adam olsaydı 8 gol daha atmasını bekler alex i öyle gönderirdi , , aykut önce KRALEX in kramponlarını boyasın sonra konuşmak için izin istesin .

8
1
yanıtYanıtla
fenerbahçem:

Alex Futbol efsanesinin yanında bir de kişiliği ile kendisini kanıtlamıştır. Aykut ise içten pazarlıklı, kuyu kazan, kıskanç, ketumun tekidir. Menfaati ve kişisel hırsı için fenerbahçeme de Alexe de Daumada zarar vermiştir ve halen zarar vermeye çalışıyor

4
4
yanıtYanıtla
real:

Alex de Aykut Kocaman da fenerbahçe'' nin değerleridir. ikisinden birine tapıp öbürüne seviyesizce yakıştırma yapanlar, dönüp cisimlerine bakıp ben neyim diye sorsunlar. çok aklıevveller ya, çok anlıyorlar ya futboldan.

5
3
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

her ikiniz TURKIYENIN EN BUYUK FUTBOLCULARINDAN OLMUSUZ

5
2
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

alex bir kere orta saha oyuncusuydu aykut forvetti. . . kiyaslamak yanlis. . .

5
0
yanıtYanıtla
KRALEX:

CEVABI BİLE KALİTE KOKUYOR

5
0
yanıtYanıtla
FENERLİ:

İKİSİDE KAPTAN İKİSİDE 10-11 YILINI FORMAYA ADAMIŞ TERLETMİŞ LAYIĞIYLA GÖREVİNİ YAPMIŞ. BİRİ YABANCI BİRİ TÜRK BİZİM İÇİN FARKETMİYOR. İKİSİDE ALDIĞI PARAYI HAK ETTİ FUTBOLCULUK DÖNEMLERİNDE GERİSİ MAGAZİN. TUTUPTA BU EMEKLERİ AYKUT DAHA İYİ ALEX DAHA İYİ DİYE ÇÖPE ATMAK DOĞRU DEĞİLDİR.

4
0
yanıtYanıtla
Mersinli Fenerli:

Evet ama Alex ortasaha Aykut Forvet idi bide Asistleride hesaplasak Aykut Alexin yanında çırak kalır

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title