Haberler

Alex: Bu Kadar Erken Gol Atmamıştım

Attığı Golle Derbiye Damga Vuran Alex, Maçı Değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'a karşı aldığı 1-0'lık galibiyete attığı golle büyük katkı yapan kaptan Alex, daha önce maçın başlarında bu kadar erken gol atmadığını söyledi.

Alex, yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın sahada defansif oyun planıyla oynayacağının görüldüğünü belirterek, ''Daha önce maçın başlarında, bu kadar erken gol atmamıştım. Ama bundan da önemlisi maça böyle bir golle başlayınca, Beşiktaş planladığı şekilden farklı oynamaya başladı. Çünkü defansif bir planda oynayacağı görülüyordu. Daha sonra bunu değiştirmek zorunda kaldılar ve bu da bizim oyun içindeki işimizi kolaylaştırdı. Güzel bir galibiyet aldık'' diye konuştu.

Ligde Bursaspor'un da alacağı sonuçlara bakmalarının gerektiğini vurgulayan Brezilyalı oyuncu, ''Ancak daha önce bizim boynumuzun borcu olan, bundan sonraki maçlarımızı almamız gerekiyor. Haftaya Kasımpaşa karşılaşması da zor bir maç olacak, ama kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

-"LİDER OLACAĞIZ"

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Turkcell Süper Lig'de 31. haftanın ardından lider olacaklarını düşündüğünü söyledi.

Beşiktaş maçının ardından düzenlenen basın toplantısında derbiyi değerlendiren sarı-lacivertli kaleci, ''Erken bulduğumuz golle oyuna ilk yarıda ağırlığımızı koyduk. İkinci yarı aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Son zamanlarda oynadığımız futbol yoktu. Derbinin verdiği stresten de olabilir. Gol yememeyi düşündük. Attığımız golle galip gelmesini bildik. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Yarışın sonlarına doğru geliyoruz. Kasımpaşa maçında, biz Bursaspor'an önce oynayacağımız için liderlik koltuğuna oturacağız ve haftayı öyle bitireceğimizi düşünüyorum'' dedi.

-''BİLİCA'NIN DEĞİL, LUGANO'NUN POZİSYONU PENALTIYDI''-

Volkan Demirel, maçta penaltı kararı verilen Bilica'nın pozisyonunun penaltı olmadığını, Lugano'nun eline çarpan topun penaltı olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Hakemin Lugano'nun pozisyonunun etkisi altında kalarak Bilica'nın pozisyonuna penaltı kararı verdiğini savunan Fenerbahçeli futbolcu, ''Kurtarışımdan sora gidip bunu söyledim. 'Etkisi altında kaldın' dedim. 'Gördün mü?' dedim. Ardından da sarı kart gördüm. Hakem için fazla konuşmaya gerek yok'' diye konuştu.

-''HAKEM DERBİ MAÇIN AĞIRLIĞINI KALDIRAMADI''-

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Beşiktaş'ı 1-0 yendikleri derbi maçta, hakem Hüseyin Göçek'in iyi bir yönetim gösteremediğini savundu.

Mosturoğlu, karşılaşma sonrası Asbaşkan Ali Koç ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şekip Mosturoğlu, penaltı pozisyonları ve maçın hakemiyle ilgili bir soru üzerine, ''Hakem atamasından önce başlayan spekülasyonlar ve sonrasındaki tartışmalar, hakemin bu derbiyi iyi yönetmesine engel oldu. Maalesef derbi maçın ağırlığını kaldıramadı. Spekülasyonlar bu sonuçları doğuruyor. Ben penaltı pozisyonlarını seyredemedim, ama bu tür pozisyonların olduğu söylendi'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title