Haberler

Alevi Derneklerinden Başkan Sözlü'ye Tam Destek

Şakirpaşa Cemevi ve Hacı Bektaşi Veli Derneği, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

Başkan Hüseyin Sözlü'yü ziyaret eden Şakirpaşa Cemevi Başkan Vekili Yusuf Aslan ve Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı Kemal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Adana'da yaşayan Alevilere desteğinden dolayı Adana Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Sözlü'ye teşekkür ettiler.

"Aleviler cumhuriyete ve Atatürk'e sadıktır"

Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı ve Şakirpaşa Cemevi Başkan Vekili ile yöneticilerini konuk alan Başkan Sözlü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adana'da yaşayan hiç bir vatandaş arasında ayrım yapmadan, hiç kimseyi belli bir kriterle ötekileştirmeden kentin her noktasına, her kesimine adil şekilde hizmet götürdüklerini belirtti. Ülkenin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç olduğu bir dönemden geçtiğini belirten Başkan Sözlü, "Alevi kardeşlerimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve onun en büyük mirası olan Cumhuriyetimizin kurucu ilkelerine sadık kalmışlar, laik düzene karşıt olmamışlardır" dedi.

"Adana'da sizinle birlikte nefes almaya başladık"

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin kapılarının kendilerine her zaman açık bırakıldığının bilincinde olduklarını ifade eden Şakirpaşa Cemevi ve Hacı Bektaşi Veli Derneği yöneticileri ziyaret esnasında "Yaşadığımız kentte sizin belediye başkanlığınızla birlikte nefes almaya başladık. Sizin gibi canlarımızla ilişkilerimizin kuvvetli olması bizi mutlu ediyor. Bizler her zaman Atatürk'ün izinde, Cumhuriyetimize bağlıyız, yeter ki demokrasi rayından çıkmasın" diyerek Başkan Hüseyin Sözlü'nün her zaman yanında olduklarını belirttiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Hüseyin Sözlü Yusuf Aslan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title