Haberler

    Aleksic Atıyor Malatyaspor Kazanıyor

    Ligde gol bölgesinde kısır bir sezon geçiren Malatya temsilcisinde en büyük gol umudu Khalid Boutaib henüz golle tanışamazken, Sırp Aleksic ise 6 haftalık bölümde takımı adına 3 gol kaydetti. Orta saha ve forvet pozisyonlarında görev yapan Aleksic, ligde oynanan son Çaykur Rizespor müsabakasında da takımına 3 puanı getiren gole imza attı. Sergilediği performansla Erol Bulut'un vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran Aleksic, Göztepe, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor ağlarını sarsarak alınan 6 puana direkt katkı yaptı.
    Golcü futbolcu Aleksic golcü özelliğinin yanında çalışkanlığıyla da hocalarını memnun ediyor. Sarı-kırmızılı kulüpten edinilen bilgiye göre, Sırp futbolcu maç başı koşu mesafesiyle takımın en fazla koşan futbolcusu durumunda. Bu alanda Aleksic'i orta saha oyuncusu Murat Yıldırım takip ediyor.
    Evkur Yeni Malatyaspor'da 3 haftalık galibiyet özlemi sona erdi
    Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Çaykur Rizespor galibiyetiyle ilgili yaptığı açıklamada, "3 hafta aradan sonra kazanmak önemliydi. Bundan sonraki maçlarımızda daha farklı bir takım izleyeceğimizi düşünüyorum" dedi.
    Takımdaki son durum ve Çaykur Rizespor galibiyetini İHA'ya değerlendiren Adil Gevrek, 6 haftada toplandıkları 10 puanın kendilerini memnun ettiğini ifade etti. Çaykur Rize maçında sıcak havaya rağmen 3 puan alan taraf olduklarını belirten Gevrek, "Ligde 3 haftalık bir galip gelememe sorunumuz vardı, Allah'a şükür bu sorunu Rize galibiyetiyle aştık. İki takım için de zorlu ve sıcağın etkilerinin görüldüğü bir 90 dakika oldu. Futbolcular zaman zaman koşmakta bile zorlandılar. Mücadelelerinden dolayı futbolcularımızı kutluyorum. Takımda maç eksiği olan futbolcularımızın da kendilerini bulduklarına şahit olmak ilerisi adına sevindirici gerçekten. Galip geldiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.
    "Her takımın her takımdan puan alabileceği bir güç dengesi durumu var"
    Gevrek, bu sezon ligde her takımın her takımdan puan alabilecek bir güç dengesi durumunun olduğunu da belirterek, "Bu sezon şuan kadar her takımın her takımdan puan alabileceği bir güç dengesi durumu var ligimizde. Tabi bu da müsabakaları daha çekici hale getiriyor. Bu da zor maç, kolay maç ayrımını ortadan kaldırıyor. Bu anlamda bizim de önümüzde önemli bir maç takvimi var. Önümüzdeki hafta oldukça güçlü bir takımla deplasmanda karşılaşacağız. Umarım oradan arzuladığımız sonuçla döneriz" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Yeni Malatyaspor Çaykur Evkur Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (1)

    üüü:

    harika futbolcu seneye alırlar

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title