Haberler

Aldırmaz'a Mavi-Lacivertli Ziyaret

Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gökoğlu, beraberindeki yöneticilerle birlikte Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz ile bir araya geldi.

Adana Demir spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gökoğlu, beraberindeki yöneticilerle birlikte Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz ile bir araya geldi. Mavi-Lacivertli yönetim, katkı ve destekleri nedeniyle Aldırmaz'a teşekkür etti.

Mehmet Gökoğlu başkanlığındaki Demir spor yönetimi makamında kabul eden Aldırmaz, gençlere büyük önem verdiklerini belirterek, "Benim hayalim Adana'nın çocuklarıyla şampiyon olan bir takıma sahip olmamız. Tarihe baktığımızda Adana'nın gençleri takımlarımızı başarıya taşımış. O halde yine yapılması gereken altyapıya önem vermek. Dışardan gelenlerin de başımızın üzerinde yeri var. Ancak Adanalı gibi düşünmeleri şartıyla" ifadesini kullandı. Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin spor yapması için imkanları seferber ettiklerini ve 113 bin 500 gence spor yaptırdıklarını belirten Aldırmaz, bu gençler arasından başarılı sporcuların çıkmasını umut ettiklerini anlattı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu da, yeni yönetimin kendi alanında başarılı iş adamlarından oluştuğunu vurguladı. Gökoğlu, sporda ortak akıl anlayışını ortaya koymaya çalıştıklarını ifade ederek, "Altyapıya büyük önem veriyoruz. Amacımız altyapıdan gençleri Adana Demirspor'a kazandırmak. Adana Demirspor Türkiye'de en büyük taraftara sahip kulüplerden biri. İnşallah hep beraber Demirspor'u önce 1. Lige sonra da Süper Lige çıkaracağız. Şimdiye kadar bize verdiğiniz destek için teşekkür ederiz" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adana Demirspor Mehmet Gökoğlu Zihni Aldırmaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title