Haberler

Aldatıldığından Şüphelenen Koca, Eşini Ormana Götürüp Ellerini Kesti

Güncelleme:

Moskova'da yaşayan bir adam, başkası ile ilişkisi olduğundan şüphelendiği eşini ormana götürüp iki elini birden kesti.

26 yaşındaki Rus, Dmitry Grachyov, başkası ile gizli ilişkisi olduğunu düşündüğü eşini ormana götürüp iki elini birden kesti. Doktorlar, kadının bir elini yerine geri dikip kurtarmayı başarırken, kopan diğer eli kurtaramadılar.

ÖNCE PARMAKLARINI KESTİ

Eşinden şüphelenen cani adam, iki çocuk annesi karısı Margarita'yı ormanlık alana götürdü. Daha sonra balta ile eşinin parmaklarını tek tek kesmeye başlayıp, yaşadığı gizli ilişkiyi itiraf etmesini istedi. 25 yaşındaki kadın ısrarla ilişkisi olmadığını söyleyince, Grachyov eşinin her iki elini de balta ile kesti.

POLİSE TESLİM OLDU

Daha sonra her iki kolu da kanlar içinde kalan eşini araba ile hastaneye götüren adam, polise teslim oldu.

TEK ELİ KURTARILAMADI

Doktorlar kadının sol elini kurtarmayı başarırken, sağ elinin çok fazla zarar gördüğü için kurtarılmasının mümkün olmadığı söylendi.

DAHA ÖNCE DE ŞİDDET UYGULAMIŞ

Cani kocanın daha önce de eşine şiddet uyguladığı ve bu yüzden kadının polise gittiği, polisin ise herhangi bir işlem yapmadığı, sadece konuşarak Grachyov'u ikna etmeye çalıştığı belirtildi.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (48)

Rıdvan çeli:

Adamın hassısın böyle olmalı

26
112
yanıtYanıtla
Cem:

Ne saçmalıyosunuz yahu. 3 yarım akıllı da beğenmiş. Sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz

yanıt59
yanıt6
Ziyankar:

Kudurdunuz mu kadınlar!!!!!

7
100
yanıtYanıtla
Hüseyin ak:

Gözünü seveyim gerçek olani yapmış işte şeriat tertEmiz istemiyorsan boş an şeriatı uygulamış helal sana be

11
83
yanıtYanıtla
AK DEĞİL SİYAH:

ORUL ORUL DİYE Bİ İKİLEME VAR SENİN GİBİLER İÇİN :)

yanıt2
yanıt16
Hakan:

Kuran da elini kes diye bir ayet mi var. . veya oldur diye. . kadina lanet olsun o ayri ama birakacaksin Allah indan bulsun. . . Kendilerine okunmakta olan Kitab’ı sana indirmemiz onlara yetmiyor mu? (29-Ankebut-51)Ayet boyle diyor , senin seriati uygulamis demen Kuran da yazmayan birseyi soylemen yani Allah in yetmiyor mu demesine hayir yetmiyor demek. Esini aldatana lanet olsun kadin veya erkek farketmez ama Kuran disi seyleri dine katmayin ceza isi Allah a ait.

yanıt65
yanıt5
........:

pislik adam aldatıldığını kanıtladındamı kestin umarım senin kolunuda tez zamanda koparır birisi

72
6
yanıtYanıtla
Mia:

Yuhh be şu yorumlara bak iki çocuğu var bu kadının ve bir eli yok şimdi yarım kaldı kadın bu adamı tebrik ederek ne gecti elinize yazık be bu kadarmi merhamet duygunuz köreldi hem ne biliyorsunuz adamın haklı olduğunu aferin namus bekçileri....

69
3
yanıtYanıtla
oğuz yılmaz:

ülkemiz insanının genetiği değişmiş sanırım, herkes adamı kınıyor, yaa kadın başkası ile aldatmış, bu aldatan kadının hiç mi suçu yok. . . ne hale gelmiş yurdum erkeği. . . . ilginç. . .

9
59
yanıtYanıtla
uzaklardan:

okuduğunu bile anlayamayan dümbelek. . . kadın aldatmamış ki , adam psikopat sadist halamı anlamadığına eminim zeka seviyesi bu halde olanlardansın demek ki

yanıt2
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title