Haberler

Genç Girişimci, Kurduğu Ekiple Aldatılma Şüphesi Üzerine Eş Takibi Yapıyor

Güncelleme:

Bursa'da kurduğu dedektiflik bürosu ile aldatılma şüphesi üzerine eş takibi yapan girişimci, 10 kişilik ekibiyle kılıktan kılığa girerek fiziki ve teknik izleme yapıyor.

Bursa'da kurduğu dedektiflik bürosu ile aldatılma şüphesi üzerine eş takibi, personel ve iş ortağı araştırması, ebeveynlerin çocuklarını takip gibi işler yapan Burçin Doğan, 10 kişilik ekibiyle kılıktan kılığa girerek fiziki ve teknik izleme yapıyor.

KILIKTAN KILIĞA GİRİYORLAR

Kentte 6 yıl önce dedektiflik bürosu açan Burçin Doğan, eşlerini aldatma şüphesi olan kişilerin takibi, personel ve iş ortağı araştırması, ebeveynlerin çocuklarını takip gibi işleri, 10 kişilik ekibiyle yürütüyor. Dedektifler, motokurye, tesisatçı, kargocu, taksici kılığına girerek büyük bir titizlikle teknik ve fiziki takip yapıyor.

'İLLEGAL YAPIYORLAR'

Küçük bir elektrikçi dükkanı varken, 6 yıl önce aklına gelen fikri hayata geçirip, dedektiflik bürosu kurduğunu belirten Burçin Doğan, Bursa'da bir ilk olduğunu, Türkiye'de ise yasal olmayan yollar ile bu işi yapan birkaç kişinin olduğunu söyledi.

'HER TÜRLÜ TALEP GELİYOR'

Doğan, "Soruşturma faaliyetleri üzerinde, kişi ve kurumlara özel çalışıyoruz. İnsanların ulaşmak istediği bilgilere daha kolay ulaşmasını sağlıyoruz. İşimizi yasal çerçevede yaparak kanunlara uymaya özen gösteriyoruz. Farklı talepler gelebiliyor. Sadakatsizlik, kayıp kişiler, borçlu, alacaklı gibi dosyalar geliyor. Öğrenci aileleri de başvuruyor. Aile, üniversitede okuyan öğrencisinin ne yaptığını bilmek istiyor. Kalabalık bir ekibimiz var. Bize yol gösteren emekli polis memurlarımız var. Bütün personelimiz eğitim alıyor. Kanunlara aykırı hareke etmemek ile birlikte fiziki takip ve sosyal medya takibi yapıyoruz. Bazı dosyalarda izin alarak teknik takip de yaptığımız oluyor. Ücretlendirmemizi günlük bazda yapıyoruz. Kişi ve takip gününe göre fiyat tarifemiz değişiyor. Bize en çok başvuranlar ise eşlerinin kendisini aldattığını düşünen kişiler" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

;:

DEDEKTİF BÜROLARI SINIRLI YETKİYE SAHİPTİR ÖYLE SİMİTÇİ BÖREKÇİ KILIĞINA GİRİP BİN BİR ÇEŞİT TİPLEME YAPARSAN POLİS YAKALAR SAVCI CANINI YAKAR HELE Kİ TAKİP EDİLEN ANLAR SA İFADE VEREMEZSİN TACİZDEN , ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİNİN İHLALİNE KADAR UZANAN ŞİKAYET VE İFADELER ZİNCİRİYLE HAKİMİN KARŞISINDA YERİNİ ALIRSIN EMEKLİ POLİSLER KİMSEYİ KURTARAMADIĞI GİBİ KENDİNİ DE KURTARAMAZ TAKİP VE TARASSUT İŞLERİ RESMİ MERCİLERİN GERÇEKLEŞTİRECEĞİ OLAYLARDIR YERİ GELİR RESMİ GÖREVLİLER BİLE HESAP VEREMEZ

50
2
yanıtYanıtla
ala ala:

Özel hayatı ihlal etme suçu değilmi bu?

33
1
yanıtYanıtla
ahmet:

buna bi özel hayatı ihlalden 7 yıla kadar 2 dava acsınlar bak o zaman dedektifliği kalıyor mu sığır

6
7
yanıtYanıtla
Ne günlere kaldık.:

Şimdi şöyle dolu dolu küfür etmek küfürler etmek isterdim ama yasak bir bu eksikti kadın yada erkek böyle bir halt yiyorsa bu mutlaka ortaya çıkar hiçbir yalan yada hiçbir yanlış uzun süre devam edemez mutlaka ortaya çıkar peki durum böyleyken bu entel ve dantel türlerin yeni modasımı?

6
2
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Millet iyice kafayi yedi

yanıt0
yanıt0
ayla:

O isin yasal dayanagi varmi yoksa yasa disi para icin bir cok kisinin cani yanar

4
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Bunun neresi iyi kardesim bir erkegin veya kadinin ne yaptigini tanimadigin Kisi mi ögrensin siz buna gelmis iyi mi söylüyorsunuz

2
2
yanıtYanıtla
Adil motya:

Bir yerde ahlaksizlik oluyorsa aile diye bir sey kalmaz dikkat dikkat kendinize degil cocuklara aciyin

2
1
yanıtYanıtla
BALKAN:

Şimdiki hatunlara GÜVEN YOK.

2
0
yanıtYanıtla
Peki sana ?:

Niye sadece kadınları diyon ele vallah erkeklerdede yohtir cinslerine de de gardaş niye demirsen

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title