Haberler

Albüm de Yolda

Bir Yıl İçinde İkinci Kez Anne Olmaya Hazırlanan Brıtney Spears, People'a İddialı Konuştu: Zor Günleri Geride Bıraktım. Artık Deneyimliyim. Doğurur Doğurmaz Zayıflayıp, İşimin Başına Döneceğim

Çılgınlıkları ve fırtınalı özel hayatıyla bir dönem gündemden hiç düşmeyen Britney Spears, Kevin Federline'la evlendikten ve oğlu Sean Preston dünyaya geldikten sonra uslandı. Yalnızca iki yıl önce internetteki 'nestcape' sitesinin düzenlediği bir anket sonucunda yılın en skandal ismi seçilen Spears, artık ideal bir eş ve mükemmel bir anne...

ZOR GÜNLERİ YENDİ

Güzel şarkıcı son dönemde zor günler geçirdi. Federline'ın çapkınlıkları evliliğini bitme noktasına getirdi. Bir yandan ilişkisini kurtarmaya çalışırken, diğer yandan 2005 yılında doğan oğlu Sean Preston'un bakımıyla ilgilendi. Oğlunu kucağında tutmakta zorlandığı anlar basına yansıdı. Hakkında anneliği beceremediğine dair haberler çıktı. Ancak o tüm eleştirilere kulak tıkadı ve teselliyi minik oğlunun sevgi dolu kollarında aradı. Evliliği üzerinde dolaşan kara bulutları dağıttıktan sonra da yeniden hamile kaldı.

ÇİKOLATAYA AŞERİYOR

İkinci kez anne olmasına yalnızca bir ay kalan Britney Spears, 11 aylık oğlu ile birlikte People dergisine poz verdi. Hayatıyla ilgili ilginç açıklamalar yapan güzel yıldız, "Bir yıl içinde iki kez hamile kalmak planladığım bir şey değildi. Bir anda kilo aldım, çocuk yaşta anne olmanın yükünü kaldırmakta zorlandım. Medya her zaman karşımdaydı. Ama yılmadım. Şu anda çok mutluyum ve kendimle gurur duyuyorum" dedi. Peş peşe yaşadığı hamilelikler nedeniyle kendini 10 yıldır hamileymiş gibi hissettiğini belirten Spears, şöyle diyor: "Sean'a hamileyken canım sürekli turşu ve dondurma çekerdi. Şimdiyse geceleri mikro dalgada erittiğim dev boy çikolataları yiyorum." Hamileliği boyunca en büyük desteği eşinden gördüğünü vurgulayan ünlü şarkıcı sözlerini, "Kevin beni hiç yalnız bırakmıyor. Sürekli ayaklarıma masaj yapıyor. Kayınvalidem ve annem de hep benimle birlikte" diyerek sürdürdü.

ALBÜMÜNÜ HAZIRLIYOR

Gelecek yıl son derece eğlenceli, seksi ve hareketli bir albümle hayranlarının karşısına çıkacağını belirten Spears, ekliyor: "Stüdyo çalışmalarım nedeniyle içim rahat etmese de Sean'ı dadısına bırakıyorum. Onu birilerine emanet etmek bana çok zor geliyor. Sean benim ilk gözağrım. Kimseyi onun kadar sevemeyeceğimi düşünüyorum. Ona bir kardeş vereceğim içinse seviniyorum. Gelecek yıl albümümle ilgili turnelere çıkmayı planlıyorum. Kardeşi de yanımızda olacağı için Sean turne sırasında sıkılmayacak." Ünlü yıldız, bir kez daha anne olmak içinse uzun bir süre bekleyeceğini söyledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title