Haberler

Albayrak: "Trabzonspor Layık Olduğu Yerlere Gelecek"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Ligin İlk Yarısında Önlerinde 2 Maç Olduğunu ve Bu Maçlardan Sonra Takımı Derleyip Toparlayacaklarını ve Trabzonspor'un Layık Olduğu Yerlere Geleceğini Söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, ligin ilk yarısında önlerinde 2 maç olduğunu ve bu maçlardan sonra takımı derleyip toparlayacaklarını ve Trabzonspor'un layık olduğu yerlere geleceğini söyledi.

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nuri Albayrak, Trabzonspor'un eksikliklerinin bulunduğunu belirterek, ''Bunları görüyoruz, hocamız da görüyor. Takımımız mağlup oldu ama önümüzde 2 maç var. Bu maçlardan sonra ikinci yarıda derleyip toparlacağız. Trabzonspor, layık olduğu yere gelecek. Taraftarlarımız haklıdır. Bu kadrodan başarı bekliyorlardı. Böyle bir başarısızlık olunca kamuoyu camia tepkisinde haklıdır'' dedi.

2 maçın bitiminden sonra teknik adam ve yönetim kurulu olarak gereken neyse yapacaklarını dile getiren Albayrak, ''Revizyon mu yapılacak, değişiklik mi yapılacak bu çok erken. Trabzonspor'da, haftada 1-2 teknik heyet değişmez. Arkadaşların arkasındayız. Taraftarlarımızı ve camiamızı duyarlı sağduyulu ve sabırlı olmaya davet ediyoruz'' diye konuştu.

Albayrak, ''İstifa etmeyi düşünüyor musunuz'' biçimindeki soru üzerine ise, ''Bunlar, ayaküstü sorulacak sorular değil. Karar verilecekse yönetim kurulu karar verir. Ayaküstü bu soruları doğru bulmuyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title