Haberler

Albay Öz İfade Verdi

Bursa Adliyesi'nde Hrant Dink'in Öldürülmesiyle İlgili İfade Veren Dönemin Trabzon Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Öz'ün," Hrant Dink 'İn Öldürüleceği ile İgili Resmi Bir Evrak Ben Hatırlamıyorum" Dediği Öğrenildi.

Bursa Adliyesi'nde Hrant Dink'in öldürülmesiyle ilgili ifade veren dönemin Trabzon Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Öz'ün," Hrant Dink 'in öldürüleceği ile igili resmi bir evrak ben hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesinde ihmali olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açılmasına karar verilen eski Trabzon Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Öz, Bursa 1. Sulh Ceza Mahkemesinde ifade verdi.

Trabzon 2. Sulh Ceza Mahkemesinin kararı doğrultusunda Bursa 1. Sulh Ceza Mahkemesine gelen Ali Öz, ifadesini yaklaşık 2 saat 15 dakikada tamamladı.

Ali Öz, mahkemede, Dink ailesinin avukatları Ergin Türksoy, Ergin Cinmen ve Hakan Bakırcıoğlu ile hakim Tülin Ertuğrul Özkan'ın sorularını da yanıtladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title