Haberler

Albaraka Keşfet Programı"Na Finansal İnovasyon Ödülü

Albaraka Türk'ün hayata geçirdiği kurum içi girişimcilik programı "Albaraka Keşfet Programı" dünyanın en prestijli ödüllerinden "Financial Innovation Awards"da ödüle layık görüldü.

Albaraka Türk'ün hayata geçirdiği kurum içi girişimcilik programı "Albaraka Keşfet Programı" dünyanın en prestijli ödüllerinden "Financial Innovation Awards"da ödüle layık görüldü.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Albaraka Türk, girişimcilik ve inovasyon kültürünü yayma hedefiyle geliştirdiği kurum içi girişimcilik programı "Albaraka Keşfet Programı" ile finans dünyasının en prestijli ödüllerinden Financial Innovation Awards'da ödüle layık görüldü. Dünyanın en büyük bankalarıyla finale kalan Albaraka Türk, "En iyi Müşteri Odaklı Kültürel Dönüşüm ve Çalışan Katılımlı İnovasyon" kategorisinde ödül kazandı.

UK Finance, Londra Bankacılık ve Finans Enstitüsü'nün ortaklığında, 20 yıldır düzenlenen "Financial Innovation Awards", finans piyasalarında dünyanın en prestijli ödül programları arasında gösteriliyor. Kazananların Londra'da düzenlenen törende ödüllerini aldığı yarışmada Türkiye'den 5 banka finale kalanlar arasında yer alıyordu.

Türkiye'nin ilk katılım bankası Albaraka Türk, hızla değişen teknolojik gelişmeleri izleyerek stratejilerini müşterilerinin ihtiyaçlarına göre şekillendiriyor. "Albaraka Keşfet Programı", yaratıcı ve inovatif fikirlerin kurumdaki çalışanlar tarafından bir girişimci yaklaşımı ile geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi perspektifiyle dizayn edildi.

"Albaraka Keşfet Programı" ile kurum içinde inovasyon ve girişimcilik ruhunu yaymak, çalışanların üst yönetim ile etkileşimini artırarak inovasyon süreçlerini hızlandırmak, çalışanları inovasyon üretme süreçlerine dahil etmek, Lean Startup, Design Thinking gibi metodlar ile inovasyon üretme yetisini çalışanlara kazandırarak müşteri odaklı inovasyonlar gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Albaraka Türk Albaraka Londra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title