Haberler

Alaşehir 'Marka Şehir' Olma Yolunda İlerliyor

Alaşehir'in dünyaca ünlü çekirdeksiz kuru üzümü şehitler diyarı Çanakkale'de vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Alaşehir'in dünyaca ünlü çekirdeksiz kuru üzümü şehitler diyarı Çanakkale'de vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Geçtiğimiz günlerde 20 farklı ilde vatandaşa üzüm pekmezi dağıtımı yapan Alaşehir Belediyesinin ikramları vatandaşlardan da tam not aldı.

Geçtiğimiz günlerde Alaşehir'i tanıtmak için 20 faklı ilde üzüm pekmezi dağıtımı yapan Alaşehir Belediyesi bu sefer de 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümü nedeniyle ilk olarak şehitler diyarı Çanakkale'deki yerli ve yabancı vatandaşlara kuru üzüm ikramında bulundu.

Kuru üzüm ikramına Türkiye'nin farklı illerinde devam ediliyor

"Üzümün başkenti Alaşehir'den içinizi ısıtmaya geldik" sloganıyla başlatılan proje kapsamında, Alaşehir Belediyesi'ni temsilen görevlendirilen grup vatandaşlara hem kuru üzüm ikramında bulundu hem de projenin mimarı Cumhur İttifakı MHP Alaşehir Başkan adayı Ali Uçak'ın selamlarını iletti. Üzüm pekmezinden sonra şifa kaynağı olarak bilinen kuru üzüm de yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar ikram edilen kuru üzüm için projenin mimarı Başkan Ali Uçak ve ekibine teşekkürlerini iletti. Proje kapsamında kuru üzüm ikramı, Çanakkale'den sonra Edirne, Kocaeli ve Türkiye'nin farklı illerinin en işlek merkezlerinde devam ediyor. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Zaferi Çanakkale Alaşehir Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title