Haberler

Alaşehir'de Hırsızlar Suçüstü Yakalandı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir saatçi dükkanına girerek hırsızlık yapan şahıslar polisin takibi sonucu yakalandı. Zanlıların hırsızlık sırasında maske, demir kesme makası ve eldiven kullandığı tesbit edildi.

Olay önceki gece Alaşehir ilçesi Sevgi yolu numara 53 te meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Bülent Tunay'a ait saat dükkanının kilitlerini demir kesme makası ile kesen iki kişi dükkana girerek kapıları kapattıkları tesbit edildi. Yanlarında getirdikleri çantalara değerli saatleri dolduran K.K.(26) ve Y.A. isimli iki zanlı, kaçmaya hazırlanırken polis tarafından suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların daha önceden hırsızlıktan sabıkalı oldukları öğrenildi. Hırsızların elindeki çantadan 231 adet saat çıkarken, yanlarında maske, demir kesme makası ve eldiven bulundurdukları görüldü. Çalınmak istenen saatlerin maddi değerenin 6 bin YTL civarında olduğunu söyleyen dükkan sahibi Bülent Tunay, polise teşekkür ederek, hırsızların artık son derece profesyonelce hareket ettiklerini söyledi. Gözlatına alınan zanlıların sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

(ND-YK)

03.02.2008 15:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title