Haberler

Alaşehir'de, Anaokulu Minikleri Kaynaşma Yemeğinde Buluştu

Alaşehir İlçesinde Kardeş Okul Olan Beşeylül ile Yeşilyurt Fatih İlköğretim Okullarının Ana Sınıflarında Okuyan Minikler Kahvaltıda Biraraya Geldiler.

Alaşehir ilçesinde kardeş okul olan Beşeylül ile Yeşilyurt Fatih ilköğretim okullarının ana sınıflarında okuyan minikler kahvaltıda biraraya geldiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yeşilyurt beldesine giderek Fatih İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Beşeylül İlköğretim Okulu öğrencileri burada kardeşlik bağı kurdular. Bu kez Yeşilyurt Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri, kardeş okulları Beşeylül İlköğretim Okulu'nu ziyaret ettiler. Her ikiokulun anasınıfı öğrencileri sabah kahvaltısında bir araya gelerek hoş vakit geçirdiler. Birlikte ders işleyen ve oyunlar oynayan öğrenciler keyifli bir gün geçirdiler.

Beşeylül İlköğretim Okulu Müdürü Halil Kaya, Yeşilyurt Fatih İlköğretim Okulu'nu kardeş okul olarak seçtiklerini ve bu kapsamda okullar arasında ziyaretler yaparak sosyal etkinliklerde bulunduklarını belirtti. Kaya, "Amacımız öğretmenlerimiz arasında bilgi alış-verişi yapmak, öğrencilerimiz arasında kaynaşmayı, farklı ortamlara gelen öğrencilerin birbirlerine ve ortama uyum sağlamalarını sağlamak, kardeşlik, yardımlaşma duygularını geliştirmek, örf adetlerimizin yaşatılmasını sağlamak" dedi.

(ND-ÖA) 24.05.2008 15:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title