Haberler

Alaşehir Belediyesinden Sosyal Belediyecilik Hamlesi

‘Daha yapacak çok işimiz var’ sloganı ile yola çıktıklarını ve bugüne kadar çok önemli işler başardıklarını söyleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, sosyal belediyecilik anlayışının en önemli unsurunu sosyal iletişimin oluşturduğunu söyledi.

'Daha yapacak çok işimiz var' sloganı ile yola çıktıklarını ve bugüne kadar çok önemli işler başardıklarını söyleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, sosyal belediyecilik anlayışının en önemli unsurunu sosyal iletişimin oluşturduğunu söyledi. Başkan Karaçoban, "Seçim ile kazanılan bu demokrasi yarışında particiliği bir kenara bırakıp, kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden birleştirici olacağımızı söyledik ve bu sözümüzün arkasındayız." dedi.

Alaşehir'i hep birlikte yönetip değişimi ve dönüşümü birlikte başaracaklarını belirten Karaçoban, "Bize verilen her oyun sorumluluğunu taşıdığımızın bilincindeyiz. Alaşehir, sosyal belediyecilik anlayışıyla birlikte sosyal belediyeciliğin yaşanacağı bir yapının temsilcisi olacak" diye konuştu.

"HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Önceliklerinin Alaşehir halkının yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu belirten Karaçoban, "Seçim süresi boyunca sağlıktan spora, eğitimden kültürel etkinliklere kadar birçok alanda yapacağımız girişimlerin sözünü verdik. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni bir döneme giren Alaşehir Belediyesi'nin bu alandaki çalışmalarında sizinde desteğinizle hep birlikte çalışacağız." dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışının en önemli unsurunu sosyal iletişimin oluşturduğunu söyleyen Karaçoban, "Kaliteli, hızlı ve doğru iletişimin çok önem kazandığı bir çağda yaşıyoruz. Bu nedenle Alaşehir Belediyesi olarak halkımızla ve kitlelerle iletişimi bu düzeyde gerçekleştirmek için bazı çalışmalar gerçekleştirdik. Bundan böyle kurumsal olarak her türlü etkinlik, duyuru ve haberlerimizi doğru ve hızlı olarak belediyemizin internet sayfası ve kurumsal sosyal medya hesaplarımızdan halkımıza duyuracağız." şeklinde konuştu.

Karaçoban son olarak vatandaşın talep, öneri ve şikayetlerini de aynı yöntemle alıp değerlendirme ve gereğini yerine getirme imkanına sahip olacaklarını da sözlerine ekledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaçoban Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title