Haberler

Alaşehir - Bakan Zeybekçi Sofralık Üzüm İhracaatcıları ile Görüştü

Bakan Zeybekci: TARSİM'in kapsamı genişletilmeli (2) Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Alaşehir'de Tariş Üzüm Birliği Başkanı Rıza Türker ve sofralık üzüm ihracaatçıları ile görüştü.

Bakan Zeybekci: TARSİM'in kapsamı genişletilmeli (2)

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Alaşehir'de Tariş Üzüm Birliği Başkanı Rıza Türker ve sofralık üzüm ihracaatçıları ile görüştü. İlk ziyaretini Tariş Üzüm Birliği'ne bağlı Alaşehir Entegre Üzüm İşletmesine yapan Bakan Zeybekçi, Okul Üzümü Projesi kapsamında paketleme işlemi yapılan üniteyi gezerek yetkililerden bilgi aldı. Bakan Zeybekçi'nin Alaşehir temaslarına Ak Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Muzaffer Yurttaş, Ak Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan da katıldı. Entegre Üzüm İşletmesi Brifing Salonu'na geçen Bakan Zeybekçi'ye Tariş Üzüm Birliği Başkanı Rıza Türker ve İşletme Müdürü Selim Çakmak tarafından sinevizyon görüntüleri eşliğinde birlik ve işletmenin faaliyetleri hakkında brifing verildi. Tariş'ten ayrılan Bakan Zeybekçi, Alaşehir Ticaret Borsası'na geçerek burada Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür ve yaş sebze meyve ihracatçılarıyla basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alaşehir Ak Parti Tariş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title