Haberler

Alaplı Belediyesi Yol Açma Atağında

Alaplı Belediyesi 1. Durak Yeni siteler mahallesinde yol genişletme çalışmaları yapıyor.

Alaplı Belediyesi 1. Durak Yeni siteler mahallesinde yol genişletme çalışmaları yapıyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, "Halkımızın rahat etmesi için belediye olarak ne gerekiyorsa onu yapıyoruz" dedi.

Alaplı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yeni Siteler 1. Durak mahallesinde uzunca yıllardır kanayan bir yara haline gelen dar yolları genişletme çalışması başlattı. Çamlık ile Yeni Siteler mahallerini birbirine bağlayan yolun dar olması sebebi ile belediyece yaptıkları çalışmaların neticesinde bu yolun genişleyerek daha rahat bir kullanım alanına kavuşulacağını kaydettiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ise vatandaşın nerede olursa olsun hizmet ihtiyacı varsa belediye olarak her yere yetişmeye çalıştıklarını ve insanların mutluluğu için her yere hizmet götürmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Tekin, "Bu kapsamda Aydınlık Caddesi'nde de dar olan yolları genişlettik ayrıca çevre düzenleme çalışmaları yaptık. İstinat duvarları ile de kod farklarını güçlendiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarda gördük ki; bölge insanımız hizmete susamış durumda .Alaplı Belediyesi olarak son derece önemli hizmetlere imza atıyoruz. Her yere yetişmeye gayret ediyoruz. Şu ana kadar hizmet tempomuz iyi durumda. Bundan sonra da aynı tempoda hizmet üretmeye, halkımızı rahatlatmaya devam edeceğiz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nuri Tekin Alaplı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title