Haberler

Alanyasporlu Taraftarlar, Başakşehir Maçında Arda Turan'ı Islıkladı

Güncelleme:

Alanyasporlu futbolcular, Medipol Başakşehir maçında sonradan oyuna giren Arda Turan'ı ıslık yağmuruna tuttu.

Medipol Başakşehir forması giyen ve futbolundan çok saha dışı olaylarla gündeme gelen Arda Turan, Aytemiz Alanyaspor maçına da yedekler arasında başladı. Karşılaşmanın 68. dakikasında teknik direktör Abdullah Avcı, Napoleoni'nin yerine Arda'yı sahaya sürdü.

Ancak; çok vakit geçmeden Alanyaspor tribünleri Arda Turan'a tepki göstermeye başladı. Topu her ayağına aldığında Alanyaspor tribünleri futbolcuyu ıslıkladı.

ALANYASPOR MAÇINA KADAR 31 DAKİKA OYNADI

Bu sezon şu ana kadar 7 maçta şans bulan Arda Turan, Alanyaspor maçına kadar sadece 31 dakika süre alabilmişti.

Arda Turan, Başakşehir'den önce dünya devi Barcelona, Atletico Madrid, Galatasaray ve Manisaspor formalarını giymişti.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (24)

DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Vaaaaay Arda vay . Gerçekten , atalar yalan söylemezmiş . ''Ne oldum değil , ne olacağım denilmeli'' . Beş , altı sene önce bu duruma düşeceğini sana söyleselerdi inanır''mıydın Arda ? Tarihe ''Geleceğine kurşun sıkan topçu olarak geçersin '' Sağlık olsun . Yaşadıklarına sayarsın artık (!)

22
7
yanıtYanıtla
unutkan:

arda turan kim ya . . . . hatırlayamadım

21
6
yanıtYanıtla
misafir:

bu adam bir an önce futboldan emekli edilsin

19
7
yanıtYanıtla
EVSAHIBI:

YÜRÜBE MÖÖÖÖ -EMREDERSIN BASKA ARZUNUZ

yanıt4
yanıt5
misafir:

host

yanıt1
yanıt2
ÖMER:

BİR ÇAKILIŞIN HİKAYESİ!!!

16
4
yanıtYanıtla
TIRCI KAZIM:

Volkan da köy kulübüne gelsin

15
5
yanıtYanıtla
Zaman yolcusu:

Boşuna dememişler, kurt kocayınca çakalların maskarası olurmus, ya da Aslan kocayınca sırtlanların maskarası olurmuş. Yorum yazanlar hangisini beğenirseniz seç beğen al hangisini beğenirseniz.

4
15
yanıtYanıtla
ertan:

Alanyasporlu futbolcular mı ıslıkladı yoksa taraftarlar mı ? Futbolcular yazmışsınız , futbolcular tirübüne çıkıp mı ıslıkladı ?

11
3
yanıtYanıtla
Yobaz Savar:

ben ardaya kaç defa bir daha asla ovardalık yapmamaya ve adam dövmemeye,tövbe etmesini rica ettim,söz dinletemedim,hükümet hemen toplanıp ardayı düzeltmek için acilen bir yasa çıkarmalıdır.başka yolu yoktur.

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title