Haberler

Alanyaspor'un bağış kampanyasına destek sürüyor

Güncelleme:

Alanyaspor Kulübünün, Mehmetçik Vakfına gelirinin yüzde 20'sini bağışlayacağı kampanyaya destekler devam ediyor.

Alanyaspor Kulübünün, Mehmetçik Vakfına gelirinin yüzde 20'sini bağışlayacağı kampanyaya destekler devam ediyor.

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İlçe Jandarma Komutanı Engin Burak Mindivanlı ve İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı ile Alanyaspor Store mağazasında kulübün kamuflajlı formasından satın aldı.

Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ile sohbet eden Ürkmezer, gazetecilere, hem Alanyaspor'a hem de başlatılan güzel bir kampanyaya destek vermek istediklerini söyledi.

Alanyaspor'a yeni sezonda başarılar dileyen Ürkmezer, "Alanyaspor 2020-2021 sezonunda kamuflajlı forma dediğimiz bir forma düzenleyerek bunun gelirinin bir kısmını Mehmetçik Vakfına bağışlamaya karar vermiş. Sağ olsun Milli Savunma Bakanlığımız da geçtiğimiz hafta içerisinde bir açıklama yaparak Alanyaspor'a bu desteği için teşekkür etti. Bizler de Alanya'nın yöneticileri olarak Milli Savunma Bakanlığımıza, Mehmetçik Vakfına ve Aytemiz Alanyaspor'a bir destek olsun diye forma aldık." diye konuştu.

Kulüp başkan Çavuşoğlu ise herkesin kampanyaya destek olma konusunda duyarlılık göstereceğine inandığını kaydetti.

Hasan Çavuşoğlu daha önce kampanyadaki satışların yüzde 10'unu Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacaklarını söylediklerini hatırlatarak, "Şimdi ise bağışı yüzde 20'ye çıkarttık. İnşallah biz de iyi bir gelir elde eder, iyi bir bağış yaparız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Aytemiz Alanyaspor Hasan Çavuşoğlu Alanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title