Haberler

Alanyaspor Kulübü Başkanı Dizdaroğlu:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve üst üste aldığı yenilgilerle taraftarın tepkisini çeken Alanyaspor'un başkanı Hakan Dizdaroğlu, istifasının söz konusu olmadığını söyledi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Dizdaroğlu, taraftarın ve bazı kişilerin gösterdiği tepkileri haketmediğini dile getirdi. Kulübün büyük bir maddi sıkıntı içinde olduğunu vurgulayan Dizdaroğlu, kendisini eleştirenlerin önce kulübe sahip çıkması gerektiğini söyledi. Taraftarın, dün oynanan ve Alanyaspor'un 3-0 mağlup olduğu Sarıyer maçından sonra yönetimi istifaya davet ettiğinin hatırlatılması üzerine Dizdaroğlu, şöyle konuştu:

'Taraftarın tepkisine saygı duyarım. Onlar takımının kazanmasını istiyor ve kaybedince üzülüyor. Ama şimdilik istifa etmem söz konusu değil. Taraftarın tepkisi normal. Ama bu kulübe yardım etmeyenler ve tek bir maça gitmeyenler de var. Onları anlayamıyorum. Bu kulübe yardım etmeyenlerin ve maçlara gitmeyenlerin söz söylemeye hakkı yok. Önce herkes kendi sorumluluğunu yerine getirmeli. Kulüp büyük para sıkıntısı içerisinde. Şu ana kadar kendi imkanlarımla kulübü ayakta tutmaya çalıştım. 700 bin liranın üzerinde alacağım var kulüpten. Bu şartlarda nasıl bırakıp gideyim. Kaldı ki kulübü yönetmeye talip biri de yok ortada. Ben bırakıp gidersem bu takım amatör kümeye düşer. Biz canla başla çalışıyoruz. Takım kötü sonuçlar alıyor olabilir, ama ekonomik sıkıntı giderilirse başarılı sonuçlar da gelmeye başlar. O yüzden kimse bizi suçlamasın.'

Alanyaspor'a, siyasetçilerin, özellikle de belediye başkanlarının sahip çıkması gerektiğini kaydeden Dizdaroğlu, 'Kaymakam başkanlığında belediye başkanlarıyla toplantı yaptık. Ekim ya da Kasım ayında bize 200 bin lira yardım edeceklerini söylediler. Ama şu ana kadar tek kuruş yardım etmediler. Siyasetçiler böyle mi siyaset yapıyor ya da biz de mi böyle siyaset yapalım. Bu Alanyaspor sadece benim değil. Siyasetçilerin de üzerine düşeni yapması gerekiyor' diye konuştu.

Bu arada Dizdaroğlu, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan'la bugün bir saate yakın görüşme yaptı. Dizdaroğlu, görüşmeden sonra açıklama yapmazken Doğan, Alanyaspor'un sorunlarını konuştuklarını ve çözüm için neler yapılabileceğini tartıştıklarını, görüşmenin daha çok sohbet havasında geçtiğini bildirdi.

Alanyaspor, 18 takımlı grupta 11 puanla 16. sırada yer alıyor.

(FAL-YB-SÇ) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title