Haberler

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: Ozan Tufan'ı İstiyoruz

Güncelleme:

Alanyasopr Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Ozan Tufan ile ilgilendiğimiz doğrudur. Ali Koç başkandan talebimiz oldu. Hocamız da oyuncuyu çok istiyor." dedi.

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısını son 3 yılda olduğu gibi 18 puanla kapattıklarını hatırlatarak, "Bu sezon beklentimiz biraz fazlaydı. İlk yarıda 25 puanı hedeflemiştik." dedi. Çavuşoğlu, "Aslında baktığınızda 5 penaltı kazanmışız ancak 4'ünü atamamışız. Kaçırdığımız penaltılar bize 4 puana mal oldu. Belki bu puanları alsaydık, hedeflerimize daha da yaklaşırdık" diye konuştu.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: Ozan Tufan'ı İstiyoruz

"OZAN İLE İLGİLENDİĞİMİZ DOĞRUDUR"

Şu anda transferlerde görüştükleri oyuncuların olduğunu anlatan Çavuşoğlu, şöyle devam etti: "Netleşmeden herhangi bir şey söylemek doğru değil. Ortada bir şey yokken bir futbolcunun ismini zikretmek doğru değil. Burada sadece Ozan Tufan ile ilgilendiğimiz doğrudur. Fenerbahçe'de yeni hoca geldi. Kalacak ve gidecekler için karar verecekler. Kendim de bizzat Ali Koç başkandan talebimiz oldu, Sergen Yalçın istediği için. Ama bu konuyla alakalı net bir gelişme yok ve olumlu bir sinyal de yok."

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

kim kime:

bırakın ftbolu asgari ücrete bakın 600zam yapmış sevincet uciyor adam adamın haberi yok verilen zam yok yapılan devalasiyon verilmiş yeni geçen seneden daha az maaş veriliyor ey adam uyan uyan

1
3
yanıtYanıtla
SEN ÖNCE KAÇ TL ZAM YAPILDIGINI ÖĞREN:

417TL YAPILAN ZAM 600 DEĞİL YAZDIGINI KENDİN BİLİYOMUSUN ACABA ? :D

yanıt0
yanıt0
XV..:

Türkçe''ne . . . . . . ne desem bilemedim şimdi. . . . bu nasıl bir yorumdur. . . bırakın futbol''u diyorsun da aslında ne dediğin bile belli değil . . .

yanıt0
yanıt0
ruhi-bjk:

sergen istiyorsa vardır bir bildiği

4
0
yanıtYanıtla
gsli:

Galatasaray Ozan Tufanı alsın çok iş yapar.

2
1
yanıtYanıtla
BABA ÖYLE DİYO:

AL TAKIMIN HEPSİ AL

3
0
yanıtYanıtla
SSSSS:

SERGEN YALÇIN OZANA AT YARIŞI VE BAHİS KUPONU YATIRMASI İÇİN ALIYOR KESİN İKİ UYANIK PARA KIRACAKLAR :))))

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

alma başkan elinde patlar. ama üstüne para verirlerse kaçırma.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title