Haberler

Alanya'nın "Karikatürize" Turizm Haritası Çiziliyor

Antalya'nın Alanya ilçesinin turizm haritası çizilecek.

Antalya'nın Alanya ilçesinin turizm haritası çizilecek.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nden (ALTİD) yapılan açıklamaya göre, karikatürize teknikle hazırlanacak turizm tanıtma haritası, bu ay sonuna kadar tamamlanacak. 100 bin adet basılması planlanan haritada, Alanya'nın doğal ve tarihi değerleri ön plana çıkartılacak. Bunun yanı sıra mavi bayraklı plajlar, su sporları, dalış, yamaç paraşütü, trekking gibi sportif aktivite merkezleri ile ören yerleri, kara ve deniz mağaraları, eğlence mekanları, Sapadere Kanyonu gibi alternatif turizm noktaları, ipek dokumacılığı, narenciye ve muz ürünlerinin merkezi olarak bilinen bölgeler işaretlenecek.

Haritada, ayrıca geleneksel hale gelen etkinlikler ve organizasyonların yapılacağı alanlar da görsel olarak anlatılacak. ALTİD üye otel isimlerinin de yer alacağı turizm haritasının diğer yüzünde ise toplu ulaşım araç güzergahları ile önemli mevkiler işaretlenecek. Böylece turistlerin ulaşımı ve adres bulması kolaylaştırılacak.

ALTİD Başkanı Gülçin Güner, yaptığı açıklamada, ALTİD Alanya Turizm Tanıtma Haritası'nın turizm fuarlarında, otel ve acente bürolarında, turizm ofislerinde tatilcilere doğrudan dağıtılacağını bildirdi. Güner, söz konusu haritada Alanya'nın çeşitli dallarda faaliyet gösteren firma veya kuruluşların tanıtımlarına imkan sağlanacağını da kaydetti.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Antalya Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title