Haberler

Alanya'da Safari Faciası: 1 Ölü, 8 Yaralı

Alanya İlçesinde, Hollandalı Turistleri Taşıyan Safari Cipi Kaza Yaptı. Kazada Sürücü Yaşamını Yitirirken Cipte Bulunan 8 Hollandalı Turist Yaralandı.

Alanya ilçesinde, Hollandalı turistleri taşıyan safari cipi kaza yaptı. Kazada sürücü yaşamını yitirirken cipte bulunan 8 Hollandalı turist yaralandı.

Alanya'da yabancı turistlere safari turu düzenleyen Tin Tur'a ait Kani Yalçın (52)'ın kullandığı 07 NZ 473 plakalı cip Oba beldesi Kızılcaşehir köyü Karakocalı mevkiinde saat 11:30 sıralarında devrildi. Kazada emniyet kemeri takılı turistler kazayı hafif sıyrıkla atlatırken, ön koltukta oturduğu öğrenilen bayan turist ağır yaralandı.

Sürücü Kani Yalçın da devrilen cip altında kalarak hayatını kaybetti.

Kazanın ardından bölgeye giden ambulanslar, bozuk güzergah nedeniyle kaza yerine bir kilometre mesafeye kadar ulaşabildi. Yaralılar yanlarında bayan bir hemşire ile yürüyerek ambulansa giderken, ağır yaralanan bir turist sedye ile taşındı. Kazanın şoku ile gazetecilerin çekim yapmasına engel olan turistler, ambulanslara bindirilerek Özel Can Hastanesi'ne götürüldü.

Kazada yaralanan Hollandalı turistler: Alex Nendel, Wolt Jer boumenke, Argerth Jonssen, Rit Van Derdong, Albert Nemdels, Hannie Nemdels, Pvan Den Boonen ve Avon Schijdel.

Bu arada ilçe turizm bürosu sorumlusu Cengiz Yıldız da kaza yerinde incelemede bulundu. Kaza yerine gelen savcının incelemesinin ardından sürücünün cesedi Alanya Belediyesi morguna kaldırıldı.

(RY-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title