Haberler

Alanya'da Rus ve Alman Komşuların İlginç Kavgası

Alanya'da Yaşayan ve Geçen Yıllarda Alman Basınına Türk Vatandaşlarına Yönelik Olumsuz Açıklamaları ile Tanınan Alman Barbara Jürgensen, Bu Kez Kaldığı Sitede Rus Komşularıyla Anlaşmazlık Yaşıyor.

Alanya'da yaşayan ve geçen yıllarda Alman basınına Türk vatandaşlarına yönelik olumsuz açıklamaları ile tanınan Alman Barbara Jürgensen, bu kez kaldığı sitede Rus komşularıyla anlaşmazlık yaşıyor.

Rus komşularına hakaretlerde bulunan Barbara Jürgensen, bununla da yetinmeyerek yöneticiliğini yaptığı sitenin girişine Türk ve Rus düşmanlığını içeren yazılar yazdı. Jürgensen'in en son icraatı ise Rus ve Türk komşularına ait villaların önünde bulunan ağaçları kestirmek oldu.

Rus komşu Tatyana ise Alman Barbara'ya "Ya sev ya terk et" sözüyle tepki gösterdi.

Alanya'da yaşayan Alman Barbara Jürgensen, vekaleten yönetici seçildiği apartmanda 10 yıldır alt kat komşusu Rus Tatyana İvat'a hayatı zehir etti. Rus İvat'ın bahçesine çiçek dikmesine ve Rus misafirlerine karıştığı iddia edilen Alman kadın, son olarak Rus komşusunun meyve ağacının dallarını kırdı. Sitenin girişine hâla Türklerle ilgili hakaret yazıları yazmaya devam eden Barbara'ya ise Alman basını ile arası iyi olduğu için turizm zarar görür endişesiyle kimsenin müdahale etmediği iddia edildi.

Alman kadın, 2002 yılında Almanya'da yayınlanan bir dergiye "Alanyalı erkekler maço, kadın delisi, küçük beyinleri bacak arasında" şeklinde açıklama yaparak ilçede tepki toplamıştı. Alman kadın şimdi de komşu olduğu Rus Tatyana İvat ile tartışma yaşadı.

Evinin önündeki bahçede meyve ağacının dallarının Jürgensen tarafından kırıldığını iddia eden Rus Tatyana İvat, Türk komşularından yardım istedi. Rus ve Alman komşuların kavgası Türk komşuların yardımıyla engellendi.

Alman kadının Rusları sevmediği gibi Türklere fakir ve muhtaç insanlar dediğini iddia eden Tatyana İvat, şöyle konuştu: "Her gün başka bir problem çıkarıyor. Yöneticiyim diyor apartman giderlerini istediği gibi yazıp çiziyor. Üç tane çiçeğe 5 bin YTL verdim diyor işin içinden çıkıyor. Bahçeme çiçek ekmeme, ağaç yetiştirmeme her şeye karışıyor. Bana problem diyor ama her gün problemleri o çıkarıyor."

ALMAN KENDİSİNİ SAVUNDU

Tatyana İvat'ın yaşadıklarını dile getirmesi üzerine oturduğu daireden bahçeye inen Alman kadın Barbara Jürgensen ise, "Asıl Tatyana İvat problem kadın. Onunla anlaşmak kolay değil. Meyve ağaçlarının dallarından rahatsız oluyorum' ifadelerini kullandı.

Türklerle problemi olmadığını söyleyen Barbara Jürgensen, "Tek problemin Tatyana" dedi. Alman kadın öfke ile Rus İvat'ın evine giderken karşısına İvat'ın Türk arkadaşı Altay Bunat çıktı. Demir kapı ardından Rus ve Alman kadınların sözlü tartışması az kalsın kavgaya dönüşüyordu.

Apartmanda Rusların yaşamasını istemeyen Jürgensen'in bu şekilde kasıtlı davrandığını söyleyen Rus İvat, "Amacı benim evimi satıp gitmem. Rusları sevmiyor, beni de istemiyor. Ya sev ya terk et" diye karşılık verdi.

Rus Tatyana İvat, bahçesindeki ağaçlara zarar verdiğini iddia ettiği Alman kadını Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne şikayet etti. Zabıta ekipleri İvat'ın evine gelerek inceleme yapıp tutanak tuttu.

(RY-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title