Haberler

Alanya'da Polis Kendine Saldıran Zanlıyı Vurdu

Antalya'nın Alanya İlçesinde Bir Polis Memuruna Bıçak Çekerek Saldıran 3 Kişiden Biri, Polisin Elini Tutmak İsteyince Silahın Ateş Alması Sonucu Yaralandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir polis memuruna bıçak çekerek saldıran 3 kişiden biri, polisin elini tutmak isteyince silahın ateş alması sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, D-400 karayolu Sanayi Kavşağı'nda saat 20.00 sıralarında rutin kontrol yapan polis, tehlikeli motosiklet kullanan ve plakası olmayan bir motosiklet ihbarı aldı. İhbarda eşkale uyan motosikleti durduran polis memuru, kimlik kontrolü yapmak istedi. Kimlik vermek istemeyerek polise küfür eden 3 kişi, bıçak çekti. Polisin copunu alıp vurmak isteyen H.Ö. (24), kendini korumak için silahını çıkartarak havaya ateş eden polisin elini tutmak istedi. Silahın ateş alması sonucu H.Ö.

karnından yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan zanlı H.Ö., yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Can Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı. Motosikletteki zanlılardan E.A. (20) gözaltına alınırken, kimliği tespit edilemeyen diğer zanlı gecenin karanlığından yararlanarak kaçtı.

Geçtiğimiz Mart ayında Cikcilil beldesinde bir grup tarafından kaçırılıp dövüldükten sonra ormana bırakılan H.Ö. ve E.A.'nın, 2006 Eylül ayında da polis ve jandarmanın ortaklaşa yaptığı hırsızlık operasyonunda gözaltına alındıkları ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları ortaya çıktı. Kısa süre önce tahliye olan 2 zanlının çok sayıda sabıkası olduğu öğrenildi.

(RY-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title