Haberler

Alanya'da Kadınlar Plajının Temeli Atıldı

Alanya ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesince oluşturulacak kadınlar plajının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Uğrak mevkisinde yer alar ve kadınlar ile çocukların kullanabileceği plajın temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik ve AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Protokol üyeleri aynı anda butona basarak temele ilk harcı döktü.

Başkan Türel, törende yaptığı konuşmada, reklam ve siyasi değil insani amaçlı hizmet ettiklerini söyledi.

Bu tip projelerin kendisini çok duygulandırdığını belirten Türel, "Yaptığımız çalışmaların her biri birbirinden kıymetli. Ama insana temas eden, insanı yücelten hizmetler çok daha farklı ve anlamlıdır. Bu kapsamda bildiğiniz gibi ikinci dönem seçildiğimde çok hızlı bir şekilde Büyükşehire tahsisli bir alan olan Sarısu Plajı'nın bir kısmını kadınlar plajı haline getirdik. Bazen çok küçük ayrıntılar vatandaşın çok büyük bir memnuniyetine dönüşüyor. Antalya'daki kadınlar plajı belki yaptığımız hizmetlerin içinde en çok hayır duası aldığımız çalışma oldu." dedi.

Türel, böylesine önemli bir yatırımı şimdi de Alanya ve Gazipaşa sınırındaki Uğrak'ta açacaklarını aktardı.

Alanın milli parkalara ait olduğunu ve bunun tahsisi ile ilgili uzun süren bir çalışma gerçekleştirdiklerini anlatan Türel, "Projesini bitirdikten sonra da bugün temelini atıyoruz. İnşallah gelecek sene yaz gelmeden belki şubat, mart gibi hep beraber bu kadınlar plajımızın açılışında buluşacağız. Şimdiden hayırlı olsun. Bu tür hizmetler, senelerce topluma Türkiye'yi ayrıştıran hizmetlermiş gibi yansıtıldı. Alanya Gazipaşa kadınlar plajı da Antalya'da olduğu gibi toplumu birleştirecek." diye konuştu.

Plajın Alanya'ya 35, Gazipaşa'ya da 15 kilometre uzaklıkta yer aldığını hatırlatan Türel, vatandaşların plaja rahat ulaşabilmesi için iki ilçe merkezlerinden ücretsiz otobüs seferleri yapacaklarını bildirdi. Otobüslerin plaja yarım saatte bir periyodik olarak gün boyunca çalışacağını söyleyen Türel, kadınların ve çocuklarının sabah 8.00'den akşam 20.00'ye kadar plaja gidip gelebileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Menderes Türel Gazipaşa Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title