Haberler

Alanya'da İlginç Soygun

Antalya'nın Alanya İlçesindeki Bir Cep Telefonu Mağazasında Gündüz Vakti İlginç Bir Soygun Yaşandı.

Antalya'nın Alanya ilçesindeki bir cep telefonu mağazasında gündüz vakti ilginç bir soygun yaşandı.

Planlı soygunda iki hırsızdan biri kontör alma bahanesi ile dükkanına girerken, diğeri telefonuncunun yanındaki kasap dükkanını telefon kulübesinden arayarak polis olduğunu, cep telefonu satıcısını çağırmasını istedi. Polisten telefon geldiğini duyan cep telefon satıcısı kasaba giderken, bu fırsatı değerlendiren diğer hırsız ise dükkanda bulunan telefon ve kontörleri çalarak kayıplara karıştı. işyerinden 5 bin YTL değerinde 18 cep telefonu ve toplam 3 bin 150 kontör kartı çalındı.

Olay, öğle saatlerinde Şekerhane Mahallesi, Eczacılar Caddesi üzerinde bulunan Orhan İletişim adlı işyerinde meydana geldi. Cep telefonu bayisi olan işletme sahibi Orhan Ağtaş (60), dükkanda otururken bir müşterini geldiği ve kontör istediğini belirterek, "O sırada komşu kasaptan beni çağırdılar. Polisin benim telefonumu bilmediği bir ifade için görüşmek istediklerini söylediler. Bende önemli bir şey vardır diye kasap dükkanına gittim" dedi.

Bunun üzerine kasaba giderek telefonu eline alan Ağtaş, 10 dakika boyunca adının Ramazan olduğunu ve Emniyetten aradığını bildiren kişiyle konuştu. Telefondaki şahıs, Ağtaş'ın çalıntı cep telefonu sattığını iddia ederek oyalamaya başladı. Şahsın, "İfadenizi almak üzere yanınıza geliyoruz" demesiyle biten telefon görüşmesinin ardından Ağtaş, dükkanına geri döndüğünde şok oldu. İşyerinde bulunan cep telefonlarının ve kontörlerin çalınmış olduğunu gördü.

Soyulduğunu fark eden işyeri sahibi durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen asayiş ekipleri parmak izi çalışması yaptı.

Olayla ilgili polis araştırmasını sürdürürken, işyeri sahibinin oğlu Soner Ağtaş, "Daha önce de bir hırsızlık gerçekleşmiş, hırsızı kaçarken yakalamıştım. Ama bu sefer babamı oyuna getirmiş hırsızlar" dedi.

(RY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title