Haberler

Alanya'da Freni Boşalan Kamyon Dehşeti

Alanya'da Fireni Boşalan Un Yüklü Bir Kamyon Ara Sokakta Elektrik Direklerini Devirdikten Sonra Ana Trafoya Çarparak Durdu. Alanya Yayla Yolu Caddesi Üzerinde Bir Ekmek Fırınına Un Getiren Kamyon Şoförü, Aracı Fırının Önüne Park Etmesinin Ardından Yemeğe Gitti. Kamyonun İçinde Bulunan Unlar Fırına İndirildiği Sırada Fren Boşalınca Kamyon Hareket Etti. Kamyonun Peşinden Koşan Fırıncı, Aracın İçi...

Alanya'da fireni boşalan un yüklü bir kamyon ara sokakta elektrik direklerini devirdikten sonra ana trafoya çarparak durdu. Alanya Yayla Yolu Caddesi üzerinde bir ekmek fırınına un getiren kamyon şoförü, aracı fırının önüne park etmesinin ardından yemeğe gitti. Kamyonun içinde bulunan unlar fırına indirildiği sırada fren boşalınca kamyon hareket etti. Kamyonun peşinden koşan fırıncı, aracın içine girerek durdurmak istedi. Ancak kapı kilitli olduğundan açamadı. Bu sırada kamyoncu ezilme tehlikesi geçirdi. Yol boyunca tabelalar ve elektrik direklerine çarpan kamyon büyük bir trafoya çarparak durabildi. Olay yerine gelen polis ve TEDAŞ görevlileri gerekli önlemleri aldı, kamyon kaza yerinden çekildi. Yıkılan elektrik direkleri ve ana trafo direği ise kaldırıldı. Kaza nedeniyle ilçede bir süre elektrik kesintisi yaşandı.

Alanya TEDAŞ Müdürü İbrahim Şirin, gece yarısı meydana gelen kazanın ardından Alanya'nın 3'de birinde bir saat boyunca elektrikler kesildiğini söyleyerek, "Ek trafoları devreye sokarak bölgenin büyük bir kısmına elektrik verildi. Ancak kazanın bulunduğu mahalleye öğleye kadar elektrik veremedik. Zarar 100 bin YTL üstünde" dedi.

(RY-ŞT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title