Haberler

Alanya'da Eğlence Tavan Yaptı

Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki eğlence mekanları, 9 günlük bayram tatilinde yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı

Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki eğlence mekanları, 9 günlük bayram tatilinde yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Yerli vatandaşlar soluğu, bayramda kapılarını müşterilerine açan barlarda aldı.

İskele Caddesi'nde bulunan ve çoğunluğu yabancı turistler tarafından dolan Bistro Bellman, Club İstanbul, James Dean ve Janus Bar ile Bankalar Caddesi'ndeki Club Hawana ve Club Hollywood'da düzenlenen partilerde, eğlence doruğa ulaştı.

Alanya Marina'da bulunan La Porta'da düzenlenen 'Beyaz Gece'ye yerli tatilciler ilgi gösterdi. Konaklı Beldesi'ndeki açıkhava diskosu olan Club Summer Garden'da ise yaklaşık 1000 kişinin katıldığı eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

DJ Özgür Uzar ve G-No, çaldıkları hareketli müziklerle partiye katılanları coşturdu. Kestel Beldesi'ndeki Auditorium Disco da yerli tatilcilerin akınına uğradı. Saatler gece yarısını gösterdiğinde tamamen dolan açıkhava diskosunda havuza girenler de oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title