Haberler

Alanya'da Amatör Maçta Olay

Antalya'da Avsallar Belediyespor ile Konaklı Belediyespor Arasında Oynanan Amatör Maçta Olaylar Çıktı.

Antalya'da Avsallar Belediyespor ile Konaklı Belediyespor arasında oynanan amatör maçta olaylar çıktı.

Avsallar Cengiz Urfalıoğlu Stadı'nda oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte iki takım oyuncuları saha içerisinde tekme tokat birbirine girdi. Ev sahibi takımın seyircilerinin de olaylara karışmasıyla kavga büyüdü. Avsallar Belediyesporlu bazı taraftarlar, soyunma odasına gitmeye çalışan rakip takımın futbolcularına saldırdı. Jandarma ekipleri, saha dışına taşan olayları yatıştırmak için zor kullandı. Çıkan olaylarda soyunma odalarının ve konuk takım otobüsünün camları, ev sahibi

takımın seyircileri tarafından kırıldı. Jandarma ekipleri, olaylara karışan 2 kişiyi gözaltına aldı.

Avsallar Belediyespor Antrenörü Mustafa Özkan ise, iki komşu takımın karşılaştığı maçın olaylarla sona ermesinden utanç duyduğunu belirterek, "Biz rakibimizi deplasmanda yenmiştik, ancak hiçbir olay çıkmamıştı. Buradaki maçtan sonra da misafirperverliğimizi göstermeliydik" ifadelerini kullandı.

Konaklı Belediyespor Antrenörü Naci Selbes de, "Maçın son saniyesinde gol pozisyonuna giren ve yerde kalan oyuncumuza rakip takımın savunma oyuncuları tekme attı. O da yerden kalkarak karşılık verince olaylar başladı" dedi.

Karşılaşmada Konaklı Belediyespor'un golünü 54. dakikada Beytül, Avsallar Belediyespor'un golünü ise 68. dakikada Uğur penaltıdan kaydetti. Maçın hakemi Özgür Kaya, evsahibi takımdan 88. dakikada Musa Özgür'ü, 90. dakikada ise Tanju Albayrak'ı kırmızı kartla oyundan ihraç etti.

(RY-AT-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title