Haberler

Alaçatı'da Şampiyonlar Belli Oldu

Çeşme'de, Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Şampiyonası, düzenlenen final yarışlarıyla en hızlılarını seçti.

Çeşme'de, Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Şampiyonası, düzenlenen final yarışlarıyla en hızlılarını seçti.

Türkiye Yelken Federasyonu ile Pegasus Hava Yolları işbirliğiyle düzenlenen Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, hafta sonu yapılan final yarışlarıyla sona erdi. Dünyanın en hızlı ve en iyi windsurfçülerinin katılımı ile Pegasus Hava Yolları ana sponsorluğunda Alaçatı Beach Resort'un ev sahipliğinde, 29 ülkeden 64 erkek, 22 kadın sporcunun katılımıyla organizasyon bu yıl 7. kez gerçekleştirildi.

Dünya Şampiyonası'nın Alaçatı ayağında kadınlarda; Sarah Quita Offringa 1., Delphine Cousin 2., Çağla Kubat 3. oldu. 2013 PWA Windsurf Dünya Kupası Kadınlar Genel klasmanında, Delphine Cousin 1., Valerie Arrighetti 2., Karin Jaggi 3. oldu. Çağla Kubat ise genel klasmanda 4. sıraya yerleşti. Erkekler Alaçatı ayağında Antoine Albeau 1., Alberto Menegatti 2., Julien Quentel 3. oldu. Erkekler Dünya Şampiyonasının final ayağı Almanya'da gerçekleştirilecek.

ANTOINE QUESTEL 68 KİLOMETRE HIZ YAPTI

Pegasus'un erkekler ve kadınlar finalinde yapılan hız ölçümünde erkeklerde Antonie Questel 68 kilometre, kadınlarda Delphine Cousine 49 kilometre ile hız şampiyonu oldu.

55 BİN EURO ÖDÜL DAĞITILDI

Ödül töreni Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Ahmet Gençtürk,Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat'ın katılımıyla gerçekleşti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pegasus Hava Yolları Pegasus Alaçatı Çeşme Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title