Haberler
Güncelleme:

Alacakaranlık'ın Bella'sı Lezbiyenmiş!

Kristen Stewart, sevgilisinden ayrıldıktan sonra kısa kestirdiği saçları ve erkeksi imajıyla dikkat çekiyor. Stewart'ın bu imajı lezbiyen olduğu iddialarını doğruluyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

memet:

TRAVESTİLİĞİ NORMALLEŞTİRMEK İSTİYORSAN ÖNCE ORTAYA LEZBİYENLİĞİ ATACAKSIN ÇÜNKÜ LEZBİYEN GÖRÜNMÜK TRAVESTİ GÖRÜNMEKTEN DAHA KOLAY BUNLAR HEP REKLAM ARKADAŞLAR BUNLARA ÖZENMEYİN KANMAYIN. .

28
4
yanıtYanıtla
Aygun IsmayilovamobilWeb@haberler.com:

tas yagacak

13
6
yanıtYanıtla
LEZIRT:

ASLINDA BENDE LEZ OLDUGUM İCİN . . VALLA NE DİYELİM HAYIRLI OLSUN BİZEDE DÜSER İNSALLAH BİR TANE KIZ

8
5
yanıtYanıtla
istmobilWeb@haberler.com:

Çok önemli gerçekten.

5
4
yanıtYanıtla
LEZIRT:

HERKESİN KARARINA SAYGI GÖSTERMEK GEREKİR. . . LEZ OLMAK AYIP DEĞİL ASK CİNSİYET SEÇMEZ ONU ANLAYACAK BİRİNİ SEVER YİNE BİZİ ANLAYACAK TEK KİŞİLER KIZLARDIR DİYORUM SON NOKTAYI KOYUYORUM LÜTFEN KIZLAR BEYENSİN. . .

6
3
yanıtYanıtla
Buğra Mobil-ANDROID:

Lezolar

3
6
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Bize ne yaaaaaaa..... haber bulun “Haber“.

5
2
yanıtYanıtla
super bi haber bu yaa DmobilWeb@haberler.com:

superrr

2
1
yanıtYanıtla
LEZIRT:

HAYAT O KADAR ZOR Kİ BAZEN İNSANIN AKLINDAN GEÇMEYEN BAŞINA GELEBİLİYOR MALESEF. . . İSTESENDE İSTEMESENDE EŞ CİNSEL OLMAK VE TÜRKİYE GİBİ BİR YERDE YAŞAMAK AYRI ZOR. İNSANIN KARARLARINA SAYGI DENEN BİRSEY YOK MALESEF HALİMİ EN İYİ ANLAYACAK OLANLAR BENIM GİBİ OLUPTA İÇİNE ATIP SÖYLEYEMENLERDİR

2
1
yanıtYanıtla
dogukan:

vay be bella :( bende seni cok seviyodum :( ama bnce bu olmz bella lez olmz :D

0
1
yanıtYanıtla
holly:

tebrik edrim

1
0
yanıtYanıtla
ogünmobilWeb@haberler.com:

Aşk yalandır beğenmektir herkezin yaptığı sonra daha güzeli çıkar Bella altda kalır altda kalanın canı çıkar bu aradasonra yenisi gelir eskisi çürür. Sonra yeni birtane daha bellaya ne oldu kendi yolunu seçti

0
1
yanıtYanıtla
Yalın saatmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu nasıl bir kız ya

0
0
yanıtYanıtla
BaharmobilWeb@haberler.com:

Bu habere kattiyen inanmıyorum. Tamam Kristendan Roberti aldattığı için nefret ediyor olabilirim ama bu yalan haberlere inanmamı beklemeyin. Düpedüz saçmalık.

0
0
yanıtYanıtla
yagiz ynknssacmamobilWeb@haberler.com:

sacma sapan herberler :D saclarini oynadigi camp xray filmi geregi kestirdi ayrica kristen zaten tum arkadaslariyla bu kadar samimidir robert pattinspndan ayrilmasina ragmen hala iyi dostlardir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title