Haberler

Akyazı Esnafına Hijyen Eğitimi

Sakarya'nın Akyazı İlçesinde düzenlenen Hijyen Eğitimi Sertifika Töreni'nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak, yaşam kalitemizi yükseltecek tüm eğitim faaliyetlerine katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Sakarya'nın Akyazı İlçesinde düzenlenen Hijyen Eğitimi Sertifika Töreni'nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak, yaşam kalitemizi yükseltecek tüm eğitim faaliyetlerine katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SESOB tarafından Akyazı'da düzenlenen Hijyen Eğitimi Sertifika Törenine katıldı. Törene Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, SESOB Başkanı Hasan Alişan, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Erdemir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaattin Dişli, İlçe Müdürleri, STK Temsilcileri ve esnaflar katıldı.

Sertifika töreninde ilk olarak konuşan kursiyerlerden Nevin Selvican, Esnaf ve Sanatkarlar olarak bu eğitim sayesinde birçok eksiğimizi görme şansı bulduk. Çok verimli bir eğitim oldu. Bu kursa katıldıktan sonra işimi ve mesleğimi çok daha fazla sevdiğimi anladım" diye konuştu. Törende konuşan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Erdemir ise, hijyen konusunu çok önemsiyoruz. Bugün buradaki yoğun kalabalık da esnaf arkadaşlarımızın da bu eğitime ne kadar önem verdiğini çok güzel gösteriyor. Tüm esnaflarımıza eğitime göstermiş oldukları yoğun ilgiden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Mehmet Erdemir'in ardından konuşan Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan ise, "Akyazı'da düzenlemiş olduğumuz bu eğitim programına 352 kişi katıldı. Gıda ve gıda ile teması olan esnaflarımızın katıldığı bu eğitim programını tüm Sakarya'da gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu eğitimi tüm Sakarya'da uygulayarak Türkiye'ye örnek olacağız. Bu eğitimler sayesinde esnaflarımızın hizmet kalitesi daha da artmaktadır. Bu ve bunun gibi birçok eğitim programını gerçekleştirmemizde bizlere her zaman destek olan ve destek olmaya devam edecek olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Törende son olarak kısa bir konuşma yapan Başkan Toçoğlu ise, "Gıda alanında faaliyet gösteren esnaflarımıza bu eğitime katılarak duyarlılık gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Okul kantinlerinde, kasaplarda, manavlarda satılan bu ürünleri hepimiz tüketiyoruz. Modern çağın getirdiği imkanlar olduğu gibi riskler de bulunuyor. Bu riskleri en aza indirebilmek için de hijyen konusuna büyük önem vermemiz gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak, yaşam kalitemizi yükseltecek tüm eğitim faaliyetlerine katkı sağlıyoruz. Sağlamaya da devam edeceğiz. Bu eğitim programının düzenlenmesine katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etmek istiyorum. Ama en büyük teşekkürü bu eğitim programına katılarak, büyük bir duyarlılık gösteren Akyazılı esnaf kardeşlerimize ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından hijyen eğitimine katılarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları verildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdemir Hasan Alişan Zeki Toçoğlu Akyazı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title