Haberler

Akyazı Belediyesi'nin Resim Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Sakarya'nın Akyazı İlçesinde Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Resim Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri, Törenle Verildi.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri, törenle verildi.

Akyazı Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çevre Haftası nedeniyle düzenlenen resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Jürinin yaptığı değerlendirme sonrasında 3 kategoride düzenlenen yarışmada 21 eser ödül almaya hak kazandı.

Birinci kategoride Konuralp İlköğretim Okulu öğrencisi Bircan Üstün birinci olurken, 200 YTL para ödülü kazandı. Aynı kategoride İnönü İlköğretim Okulu'ndan Fatma Belgül ikinci olarak 150 YTL, Dokurcun İlköğretim Okulu'ndan Deniz Kaçar da ücüncü olarak 100 YTL para ödülü kazandı,

İkinci kategoride Paris İlköğretim Okulu'ndan Beyza Yılmaz birinci olarak 200 YTL, Madanoğlu İlköğretim Okulundan Ebru Aydemir ikinci olarak 200 YTL, Dokurcun İlköğretim Okulundan Mustafa Canikli üçüncü olarak 150 YTL kazandı.

Üçüncü kategoride ise Anadolu Lisesi öğrencisi Buket Oğuz birinci olarak 250 YTL ödül kazandı. Aynı kategoride ikinciliği Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Lisesi öğrencisi Havva Civan elde ederken 200 YTL, Anadolu Lisesi öğrencisi Semra Özbilge de üçüncü olarak 150 YTL para ödülü almaya hak kazandı. Mansiyon ödülü kanan 9 öğrenciye de 50'şer YTL ödül verilirken, Akyazı Belediyesi Özel ödülünü Konuralp İlköğretim Okulu öğrencisi Ece Öztunç, Madanoğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşenur Korkmaz ile Anadolu Lisesi öğrencisi Asuman Atasoy paylaştı. Bu öğrencilere ise birer MP3 çalar hediye edildi.

(AY-AK)

06.06.2007 16:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title