Haberler

Cinayeti Şüphelisi 2 Ay Sonra Yakalandı

Güncelleme:

Muğla''da yol tartışması nedeniyle arasında husumet bulunan kişiye pompalı tüfekle ateş yaptığı saldırıda başka bir şahsı öldüren cinayet şüphelisi, 2 ay sonra yakalandı.

MUĞLA'nın Ula İlçesi'nin turistik mahallesi Akyaka'da bir kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı sonrası aranan 27 yaşındaki Abdullah Aydın, jandarmanın çalışması sonucu 2 ay sonra yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

YOL VERME YÜZÜNDEN TARTIŞTILAR

İki ay önce meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti. Ula'nın Akyaka Mahallesi'ndeki Kadın Azmağı'nda teknesiyle turist gezdiren Tahsin Balıkçıoğlu ile aynı işi yapan Abdullah Aydın yol verme yüzünden tartıştı. Tartışmaya Aydın'ın yanında çalışan 16 yaşındaki B.Y. de katıldı. Çevredeki diğer tekne sahipleri araya girerek tarafları ayırdı.

TEKNEYE DÖRT EL ATEŞ ETTİ

İddiaya göre olayı içine sindiremeyen Aydın, gece yanına B.Y.'yi de alarak 48 DE 388 plakalı otomobiliyle Akyaka Mahallesi Mendirek Mevkii'ne geldi. Otomobili park eden Abdullah Aydın, tartıştığı Balıkçıoğlu'nun mendirekte bağlı olan 'Beyaz Ada-1' adlı teknesine pompalı tüfekle dört el ateş etti.

KAPTAN SAÇMALARLA YARALANDI

Teknenin motor bölümüne kaçan Balıkçıoğlu canını kurtarırken, yanında kaptan olarak çalışan 58 yaşındaki Salih Ateş vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralandı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ateş, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Saldırı anı ise olay yeri yakınındaki bir teknenin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

ÖZEL EKİP KURULDU

Jandarma, kaçan şüphelilerden B.Y.'yi, Fethiye'nin Karaçulha Mahallesi'nde yakaladı. B.Y., sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Abdullah Aydın'ın yakalanması için ise Muğla ve Akyaka jandarma ekipleri tarafından özel bir ekip kuruldu.

KAHVALTI YAPARKEN YAKALANDI

Zanlının birkaç kez yakınlarıyla cep telefonu ile görüşme yaptığı ve Kocaeli'de olduğu belirlendi. Bunun üzerine Muğla'dan Kocaeli'ye giden ekipler, geçen salı sabahı Abdullah Aydın'ı bir pastanede kahvaltı yaparken yakaladı. Muğla'ya getirilen zanlı, jandarmadaki ifade işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Aydın Akyaka Muğla Ula 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title