Haberler

Akut ve Sivil Savunma Ekipleri Enkaza Müdahale Edecek

İtaiye Ekiplerinin Şirinevler'de Çöken Binanın Enkazı Altında Kalanlar Olduğunu Duyurmasının Ardından, Sivil Savunma Ekipleri ve Bölgeye Yakın Olan Akut Elemanları Bölgeye Hareket Etti.

İtaiye ekiplerinin Şirinevler'de çöken binanın enkazı altında kalanlar olduğunu duyurmasının ardından, Sivil Savunma ekipleri ve bölgeye yakın olan AKUT elemanları bölgeye hareket etti.

İstanbul'un günün her saatinde yoğun semtlerinden biri olan ve depremde hasarlı bina sayısının yüksek olduğu Şirinevler'de 6 katlı bina çöktü.

İstanbul İtfaiyesi enkaz altında kalan insanlar olduğunu bildirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedilirken, olay yerindeki 15 itfaiye ekibi ve çevrede bulunan vatandaşlar enkaz altında kalanlara ulaşmaya çalışıyor. Çöken binanın etrafında bulunan binalarda yaşayanlar evlerini terkediyor.

AKUT elemanları ve Sivil Savunma ekipleri ile ilave 5 itfaiye ekibi de enkaza müdahale için harekete geçti.

Olay yerindeki vatandaşlar, binanın herhangi bir patlama olmaksızın birden bire çöktüğünü ifade etti. Binanın depremde hasar görüp görmediği henüz belirlenemezken, bitişiğinde bir inşaatın temel kazısı olduğu görüldü. Çevrede yaşayan vatandaşlar, binanın bu temel kazısı nedeniyle çöktüğü görüşünü bildirdi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title