Haberler

Akü'den Yaz Kursları

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (Akü) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Tarafından Yaz Döneminde Halka Yönelik Çeşitli Spor Dallarını Kapsayan Kurslar Düzenlenecek.

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından yaz döneminde halka yönelik çeşitli spor dallarını kapsayan kurslar düzenlenecek.

AKÜ Ahmet Karahisari Kampusü'ndeki spor tesisleri, belirli ücretler karşılığında halkın kullanımına açılacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Altuntaş, üniversitenin bilim, kültür ve sanat alanlarında olduğu kadar spor alanında yaptığı çalışmalarla da ilin ve halkın vizyonunu genişletmeye devam ettiklerini söyledi. Bu çerçevede Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından ilk kez halka yönelik başlatılan yaz okulu spor kurslarıyla, 06-18 yaş grubu çocukların ve gençlerin seçtikleri spor dallarında akademik düzeyde gelişmelerini sağlamayı amaçladıklarını kaydeden Altuntaş, "Bir diğer çalışma da Ahmet Karahisari Kampusü'ndeki Kapalı Spor Salonu, kondisyon salonu ve tenis kortlarının; eğitim, öğretim ve spor organizasyonlarımız dışında kalan zamanlarda belirli bir ücret karşılığında halkın kullanımına açılmasıdır. Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi olarak, üniversitemizle kent arasındaki ilişkileri geliştirecek çalışmaları önümüzdeki günlerde diğer alanlarda da artan bir ivmeyle sürdüreceğiz" diye konuştu.

Yaz Okulu Spor Kurslarında; futbol, badminton, basketbol, halkoyunları, voleybol, hentbol, tenis, masa tenisi, cimnastik, ritm eğitimi, dans, step ve aerobik branşları arasından bir veya birden fazla seçilebilecek branşlarda, uzman akademik personel tarafından 18 Haziran-13 Temmuz 2007 tarihleri arasında verilecek.

(SY-SÇ-Y)

26.05.2007 20:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title