Haberler

Aktürk'ten , Albayrak'a Siyaset Uyarısı !

Eski Yöneticilerden Ali Özbak' In Konuşmasının Ardından Söz Alan Eski Başkan Yardımcısı Ali Kemal Aktürk, Başkan Nuri Albayrak' I Uyararak; "Eğer Genel Kurul Yapmayacaksınız da Otoriteyi Kurun.

Eski yöneticilerden Ali Özbak' ın konuşmasının ardından söz alan eski Başkan Yardımcısı Ali Kemal Aktürk, Başkan Nuri Albayrak' ı uyararak; "Eğer genel kurul yapmayacaksınız da otoriteyi kurun. Çatlak sesleri kaldırın. Sabah kim erken kalkarsa gidip kulüp binasında o konuşuyor. Herkesin ayrı telden çalmasına izin vermeyin. Trabzonspor'u başarısız bırakıp gidersen Türkiye genelinde Albayraklar tarihi bir yara alacaktır. Hangi yönetim gelirse gelsin sakın Trabzonspor' a siyaseti sokmayın. 2. devrede sahada bizi mahçup edecek, bizi üzecek bir kadro yer almasın lütfen" dedi.

Geçen seçimde Nuri Albayrak' ın rakiplerinden olan eski Asbaşkan İskender Önal ise, yaptığı konuşmada, "Ben bu yönetime karşı adaydım. Albayrak' tan çok çok öncesinden Trabzonsporluyum. Muhalefet gibi bir anlayışımız olmadı. Sorulduğunda Trabzonspor' un menfaatleri için konuştuk. Ama bu arkadaşlarımız konuşmalardan bile rahatsız oluyorlar. Zarar eden esnafın bir an önce dükkanını kapatması gerek. Trabzonspor şu anda zarar ediyor. Bunu düzeltecek kadroları şu anda yok. Transferde panik yapıyorsunuz, acele ediyorsunuz, dedik. Yönetim kadronuz zaten toplama ekip olarak, seçim kazanmak amacıyla gelmiş oraya dedim. Bunları tekrarlıyorum. Önce Özkan Sümer, sonra Ahmet Suat Özyazıcı' ya teklif götürülmesi, konuşanların engellenmesi amacını taşımaktadır. Bu yanlıştır. Eğer bu kişilere inanıyorduysanız, göreve geldiğinizde yetki ve sorumluluk verirdiniz. Ama siz onlar beyanat verince hemen düştünüz peşine görev teklif ettiniz. Bunlar çok basit yaklaşımlardır. Yönetim kurulu üyeleri, kişisel kırgınlıklarını gidersinler veya hesaplaşmalarını görev sürelerinin soruna bıraksınlar. Eğer hoca konusunda yarısı gitsin, yarısı kalsın pozisyonundaysak, vay halimize. Transferde eğer gazetelerde yazan isimler doğruysa, yine vay halimize. Oyuncu kadromuz yetersiz. Ligin en kötü futbol oynayan 2 - 3 takımından biriyiz. Bu ekip aynı mantıkla transfer yaparsa korkarım hem paralarımız gidecek, hem çok üzücü durumlara düşecek. Menacer dolduruşuna gelmeyin. Dikkatli transfer yapın" dedi.

Önal, Özkan Sümer' in, kongreye gelip konuşma yapmamasını da eleştirerek şunları söyledi: "Kongrelerin renkli ismini göremiyorum burada. Ama artık profesyonel çalışıyor. Burada olsa bu eleştirilerin 100 mislini yapardı. Keşke o yürekliliği gösterip buraya gelseydi. Marcelinho' da menacer gideri 100 bin euroyken, Musampa' da bu gider neden 200 bin euro. Bunun nedenini bilmek istiyorum. Ayrıca Marcelinho' nun bonservis parasını Başkan' ın verdiğini, burada kendi ağzından da duymak istiyoruz" dedi.

Eski Genel Sekreter Mehmet Ongan ise, Başkan Albayrak' ın seçilirken verdiği sözlerle şu anda yaptığı icraatlar arasında büyük farklılık olduğunu belirterek, "Dünya kulübü, şampiyon Trabzonspor ve süper stadyum diyerek 1300 oyla yönetime geldiniz. Dünya kulübü 80 basamak düştü, şampiyon Trabzonspor' un liderle farkı 18 puan. Devam ediyoruz derlerse, yanlarında oluruz. Çünkü aslolan kulübü kimin yöneteceği değil, ortak sevdamız Trabzonspor' dur. Yeter ki herhangi bir alanda Trabzonspor' u basamak olarak kullanmayalım. Batı zaten bizi bombalıyor, bir de biz kendi içimizden kendimizi bombalamayalım" dedi.

ÜNER: HADDİNİZİ BİLİN

Ongan' ın ardından söz alan eski yöneticilerden Taylan Üner de, "Bugünkü yönetim başarılı olamamışsa bunun sebebi genel kurul üyeleridir. Trabzonspor hiç bu kadar kötü duruma düşmedi. Yönetim gelir gelmez, 11. sırada takım aldık dediler. Şimdi takım 13. sırada. Kimden destek istediniz. Kiminle birlikte olmaya çalıştınız. Onları dışlamaktan, aşağılamaktan başka ne yaptınız. Bir yönetici, konuşan eski yöneticilere, 'Çığırtkanlar konuşuyor' diyemez. Haddinizi bilen lütfen. Trabzonspor yöneticisi olmanız, daha önce kulübe emek vermiş insanlara hakaret etme hakkını vermez. Yıldız futbolcu alıp bedelini ödemek, sadece bonservisi ödemek değildir, tüm maaşı, primi ödemektir. Herkes böyle anladı. İstanbul' daki büyük kulüplerin başkanlarına bakın. Hepsi uzun yıllar yöneticilik yapmış ve dirsek çürütmüş insanlardır. Bu, bu yönetimin kabahati değil, bizim kabahatimiz. Bir gün kalkıp gelen insanları kulübün başına koyuyoruz. 2000 yılında bu kulüp badire atlattı, kurtardı. Ancak bundan sonra zor. İnsanlar artık yanlış yaptıklarını kabul etmiyorlar" dedi. Üner, taraftar derneklerinin yönetimden habersiz iş yapamayacağını da vurgulayarak, "Fenerbahçe maçındaki 1 maç saha kapattıran tribünde ateşler yakılmasından da yönetimin haberi vardı. Ama taraftarların Başkan' a küfür etme hakkı da yoktur. Tabi Başkan ertesi gün aynı taraftarları kulüpte kabul etti" dedi. Bu sırada bazı taraftar temsilcilerinin Üner' e laf atması üzerine, ortam bir süreliğine gerildi. Karşılıkla laf atmalardan sonra konuşmasına devam eden Üner, "Bugünkü neticenin en az günahkarları futbolculardır. Yönetim bilmiyorsa, danışmalıdır. İyi niyet yetmez. Cehenneme giden yolun taşları iyi niyetle örülmüştür. İnsanlar size zorla seçimli kongre yaptıramaz. Kimse bunun için sizi eleştiremez. Yapılması gerekirdi, denilebilir ancak. Takımınızın, teknik direktörünüzün, kendi yönetim performansınızın ikinci yarıda bu takımı yükseğe çıkaracağına inanıyor musunuz? Dün akşam Başkan da seyretti. Bu takım gerçek anlamda futbol oynuyor mu? Ara dönemlerde yapılan transferlerin çok fazla işe yaramadığını yaşamış ve görmüş bir kişiyim. Siz elinizdekileri, hocayla birlikte tutmaya bakın. Trabzonspor bu günleri elbette hak etmiyor. Yönetim de bizim kadar üzülüyor, ama üzüntü yetmiyor. Bir şey yapmak lazım. Yönetim parça parça ise en kısa zamanda kongreye gidin. Gelin bir güven tazeleyin. Güveninizi kaybettiniz, bunu kabul edin ve güven tazeleyin. Yıldız diye aldığınız adamı 11' de sahaya çıkaramıyorsunuz. Bu nasıl yıldız. Fenerbahçe' nin aldıklarını gördünüz mü? Siz Avrupa' da 3 milyon dolarak yıldız mı alacağınızı zannediyorsunuz. Yıldız futbolcunun değeri asgari Fatih Tekke kadardır. 3 milyon dolara oyuncu alıp, bunu da yıldız diye insanlara yutturamazsınız. Bu kafayla, bu yönetim anlayışıyla bir yere varamazsınız. Bir de yönetime neşter vurun. Lazaroni' yi başarısız olduğu için değil, yönetime çıkıştığı için gönderdiniz. Hiçbir şeye tahammülünüz yok" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title